Ο σχολιαστής της φετινής Eurovision είναι ακριβώς αυτός που ήθελες

Ο σχολιαστής της φετινής Eurovision είναι ακριβώς αυτός που ήθελες

Και ρωτάς. Ποιος θα σχολιάσει τον φετινό ημιτελικό και τελικό της Eurovision.

Από ό,τι φαίνεται, φέτος η ERT θεωρεί φυσιολογική την πίστη σε μια ομάδα που έχει πετύχει μέχρι τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη Eurovision. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Κοζάκου και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ναι, αυτοί θα μας συνοδεύσουν στο ταξίδι της Eurovision και τον ερχόμενο Μάιο.

View this post on Instagram

Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι το αν θα παρουσιάσουν και τον ελληνικό τελικό του διαγωνισμού. Σε περίπτωση, δηλαδή, που δεν γίνει απευθείας ανάθεση στον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει.

Αν ρωτάς εμάς, Eurovision και Γιώργος Καπουτζίδης πάνε μαζί πλέον.

featured image: Fay's book
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.