Μπορείς να ερωτευτείς κάποιον για εκατοντάδες λόγους. Αρχικά γιατί σε ελκύει η εμφάνιση σου, είναι όσο ψηλός θες και έχει όσα τατουάζ σου αρέσει. Μπορεί να σε καταλαβαίνει χωρίς πολλές αναλύσεις, μπορεί να έχετε κοινούς στόχους στη ζωή και αυτό να είναι σημαντικό κριτήριο για σένα. Ακόμα μπορεί να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, να έχετε ένα κοινό χόμπι ή να αγαπάτε με το ίδιο πάθος το ίδιο πράγμα, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο. Μπορεί να ερωτευτείς την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που σου εμπνέει κάποιος ή την δύναμη του, την εξυπνάδα του, ότι καταλαβαίνει τα μαθηματικά ή θαυμάζει τη δουλειά του.

Θαυμάσιοι λόγοι όλοι και τέλειες αιτίες για να νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι. Αυτές τις μέρες όμως σκέφτομαι πως ο πραγματικός λόγος για να αφεθείς σε κάποιον είναι να σε κάνει να γελάς.

Η ζωή είναι αρκετές στιγμές δύσκολη, με πολλές ατέλειες και ζόρια. Σε φέρνει αντιμέτωπο με ανταγωνισμούς, αμφιβολίες, άγχη, διλήμματα, απώλειες, θανάτους, χωρισμούς, οικονομικές δυσκολίες, σταματάω. Θα χάσεις ανθρώπους, την πίστη σου. Έτσι πιστεύω πως θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα μας κάνουν να γελάμε. Και να είμαστε και εμείς αυτοί οι άνθρωποι στη δική τους ζωή.

Διάλεξε να είσαι με κάποιον που σε κάνει πιο χαρούμενο άνθρωπο, μπορεί να αυτοσαρκαστεί, να αντιμετωπίσει με χιούμορ ένα πρόβλημα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη ζωή υποφερτή όταν τα πράγματα δεν πάνε τέλεια. Διάλεξε να είσαι και εσύ ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Όσο κι αν φαντάζεσαι την αγάπη ως δέσμευση και σοβαρή κατάσταση, γεμάτη υποσχέσεις και πίστη, ρομαντικά βράδια και βαθιές συζητήσεις για το μέλλον, ίσως να πρέπει να δεις και μια άλλη όψη του πράγματος. Η αγάπη μπορεί να γίνει η αιτία να μην είσαι σοβαρός άνθρωπος, να δακρύζεις από τα γέλια, να μη παίρνεις το μέλλον στα σοβαρά συνέχεια και να γιορτάζεις τις στιγμές. Δεν μπορεί η αγάπη να μη συμβολίζει το γέλιο. Δε γίνεται.

Ερωτεύσου κάποιον που σου θυμίζει κάθε μέρα πόσο τυχεροί είστε που έχετε βρεθεί μαζί και πως πρέπει να το γιορτάσετε. Ερωτεύσου κάποιον που σου θυμίζει πως μπορείτε να κάνετε πλάκα με την ίδια ευκολία που μπορείτε να είστε σοβαροί. Κάποιον που μπορεί να μετατρέψει το άγχος σου σε εμπιστοσύνη. Κάποιον που σε θέλει γελαστή και χαρούμενη. Και πριν γίνουν όλα αυτά φρόντισε να είσαι ένας τέτοιος άνθρωπος.