Μία κοπέλα γεμάτη δημιουργικότητα και καλλιτεχνικό πνεύμα, η Άννα-Μαρία Βαγιάνου μέσα από το Instagram account της προωθεί τις χειροποίητες κατασκευές της. Συγκεκριμένα φτιάχνει καδράκια, μαξιλάρια, κεριά, νεσεσέρ, clutches, μπρελόκ για κλειδιά αλλά και λαμπάδες για το Πάσχα. Πέρα από τον λογαριασμό της, μπορούμε να βρούμε όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα και στο e-shop, jamjar.gr.

Η Άννα-Μαρία έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια τη δική της μικρή ελληνική επιχείρηση που προοδεύει συνεχώς. Ήδη αρκετές Ελληνίδες fashion bloggers φαίνεται να την προτιμούν και εμείς συνηθίζουμε να επιβραβεύουμε οτιδήποτε artistic πόσο μάλλον handmade δημιουργίες που πάντα κέρδιζαν την προσοχή μας.

Γιατί μας αρέσει το Instagram account της Ami.v;

Γιατί τα quotes της είναι γεμάτα έμπνευση για τη ζωή, την αγάπη, την ευτυχία, τα όνειρα και το χαμόγελο Γιατί αγαπά τα μικρά χαριτωμένα πομ – πομ που δίνουν παιχνιδιάρικη και girly διάθεση
Γιατί έχει αδυναμία στο κλασσικό διαχρονικό B&W μοτίβο
Γιατί προτιμάει το ροζ Γιατί αγαπά τα πουά Γιατί ξέρει πώς να δημιουργεί cozy ατμόσφαιρα Γιατί λατρεύει τη θάλασσα, τον ήλιο και το καλοκαίρι Γιατί ενθουσιάζεται με τον ερχομό της άνοιξης και εκτιμά τα όμορφα λουλούδια Γιατί αγαπά την όμορφη καταπράσινη φύση Γιατί της αρέσει να συνεισφέρει σε καλούς σκοπούς Γιατί αγαπά τα σκυλάκια Δημιουργίες της Άννας Μαρίας θα βρεις και στο CELEBRE (Λεωφόρο Κηφισίας 357, Κηφισιά). Αναζήτησε και τα γούρια της.