Η σχεδιάστρια Emmie Holmes είναι το «αστέρι» που βρίσκεται πίσω από τις υπέροχες εμφανίσεις των “Pogues and Kooks” στη σειρά του Netflix “Outer Banks”. Στην πρώτη σεζόν, είχε μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σειράς και το ίδιο συμβαίνει και τώρα, φτάνοντας στην πολυπόθητη δεύτερη σεζόν.

Μιλώντας στο περιοδικό POPSUGAR, η Emmie Holmes μοιράστηκε τον τρόπο που πλησίασε το ντύσιμο των βασικών χαρακτήρων για τη δεύτερη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Sarah Cameron (Madelyn Cline), John B (Chase Stokes), Kiara (Madison Bailey), JJ (Rudy Pankow) και Pope (Jonathan Daviss).

«Το μόνο πράγμα που άλλαξε πραγματικά ήταν η μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ελευθερία από τους παραγωγούς μας. Στην πρώτη σεζόν μιας σειράς, υπάρχει πάντα το στοιχείο του τρόμου». 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by emmie holmes (@emmieholmes)

«Οι θαυμαστές λάτρεψαν τις τολμηρές επιλογές μας την περασμένη σεζόν, οπότε αυτή τη σεζόν, απλώς πήγαμε με αυτό που ήταν σωστό χωρίς κανέναν δισταγμό», συνεχίζει η σχεδιάστρια σημειώνοντας ότι η προμήθεια ρούχων κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν μια προκλητική διαδικασία και ότι βασίστηκε πολύ στο διαδίκτυο αντί να επισκεφθεί αλυσίδες καταστημάτων.

«Γνωρίζουμε αυτούς τους χαρακτήρες περισσότερο από όσο γνωρίζουμε τον εαυτό μας σε αυτό το σημείο, οπότε τα ρούχα είναι το εύκολο κομμάτι. Μιλώντας για τους χαρακτήρες, έχω γίνει πολύ καλή στο να γνωρίζω τι θα αγαπήσει επίσης κάθε μέλος του cast», επισημαίνει.

Αφού πήρες μια γεύση από όσα δήλωσε η σχεδιάστρια, σίγουρα θα ενθουσιαστείς αν δεις τις παρακάτω εικόνες και εισχωρήσεις πιο βαθιά στην ανάλυση των εμφανίσεων κάθε χαρακτήρα της σειράς.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by emmie holmes (@emmieholmes)

Sarah Cameron

«Το στιλ της Sarah Cameron διανύει έναν δύσκολο δρόμο με δανεικά ρούχα και υφάσματα βουτηγμένα σε λάσπη», δηλώνει η Emmie Holmes. «Το μυστικό είναι ότι η Sarah δανείστηκε κομμάτια από την ντουλάπα του John B αυτή τη σεζόν».

Kiara

«Ο χαρακτήρας της Κiara αναλαμβάνει ρόλο προστάτη αυτήν τη σεζόν. Είναι τολμηρή και υπερασπίζεται τους ανθρώπους της, οπότε η παλέτα χρωμάτων και το στιλ, αντιπροσωπεύουν εκείνα τα δροσερά παιδιά της δεκαετίας του 1970 που ήταν ελεύθερα πνεύματα και υπερασπίζονταν αυτό που πίστευαν», τονίζει η σχεδιάστρια.

«Κόλλησα με τα πολυεπίπεδα κοσμήματα και τα head wraps, στοιχεία που έγιναν τόσο συνώνυμα με την Kiara της πρώτη σεζόν. Αυτά τα αξεσουάρ εξελίχθηκαν μαζί με το στιλ του χαρακτήρα της και στη δεύτερη σεζόν. Η Kiara είναι σίγουρα το alter ego μου, οπότε είναι πραγματικά διασκεδαστικό και εύκολο να σχεδιάζω γι ‘αυτήν».

John B

«Ο John B αναμειγνύει το σήμα κατατεθέν του με το grunge της δεκαετίας του ’90 στη δεύτερη σεζόν», αποκαλύπτει η Emmie Holmes.

JJ

«Ο JJ είναι o JJ και αυτό δεν θα αλλάξει. Τα καπέλα του είναι ακόμη πιο φθαρμένα (εν συγκρίσει με την πρώτη σεζόν), οι μπότες του κυριολεκτικά αρχίζουν να αποδομούνται, ενώ οι φόρμες Carhartt πρωταγωνιστούν».

Pope

«Ο Pope ξεφεύγει από το στιλ του και παίρνει περισσότερα ρίσκα. Από δροσερά head wraps, μπουφάν με έντονα μοτίβα και πολύχρωμες πινελιές, κυριολεκτικά νιώθει τον εαυτό του αυτή τη σεζόν και το βλέπουμε όλοι».