Τα καλά νέα είναι ότι η Emma Stone δε διστάζει γενικά να πει “ναι” σε νέες τηλεοπτικές παραγωγές. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για projects που είναι αρκετά μακριά από όσα την έχουμε συνηθίσει. Πριν από περίπου 2 χρόνια συμμετείχε στη μίνι σειρά Maniac (2018-) του Netflix όπου υποδυόταν μία γυναίκα με διαταραχή προσωπικότητας. Παρέα με τον Jonah Hill πλαισίωσαν μία σειρά που ισορροπούσε ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα σε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε.

Στη νέα παραγωγή The Curse η Emma Stone θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τους αδερφούς Safdie

Σε περίπτωση που δε το θυμάσαι, οι αδερφοί Safdie φρόντισαν να μας προσφέρουν πολυσυζητημένα έργα τα τελευταία χρόνια. Μέσα σε αυτά εννοείται συγκαταλέγουμε το Good Time (2017) με τον Robert Pattinson και το πρόσφατο Uncut Gems (2019) με τον Adam Sandler. Πίσω από αυτά, όπως και πίσω από το νέο The Curse, βρίσκεται πάντοτε η εταιρία Α24. Σε αυτό το νέο project η Emma Stone καλείται να υποδυθεί έναν ιδιαίτερο ρόλο μαζί με τον κωμικό Nathan Fielder.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλοκή της σειράς έχει ως εξής:

Η κωμωδία αυτή εξετάζει πώς μία φημολογούμενη κατάρα επηρεάζει τη σχέση ενός φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού. Όλα αυτά ενώ εκείνοι προσπαθούν να συλλάβουν το πρώτο τους παιδί και παράλληλα πρωταγωνιστούν σε ένα προβληματικό νέο show του καναλιού Home & Garden Television.

Οι αδερφοί Safdie έχουν ήδη υπογράψει για την πρώτη προβολή της σειράς με το ΗΒΟ. Ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρουμε, όμως, πως όλοι -και μαζί τους κι εμείς- ανυπομονούν να δουν την Emma Stone να ενώνει τις δυνάμεις της τηλεοπτικά με τους αδερφούς Safdie.

Όπως ανέφερε και η αντιπρόεδρος του καναλιού Showtime, Amy Israel:

Η ευφυία και το χιούμορ της Emma Stone την καθιστούν την τέλεια συνεργάτιδα μαζί με τους πανέξυπνους αδερφούς Safdie και την ανατρεπτική κωμωδία του Fielder. Μαζί υπόσχονται να φέρουν μία ευρηματική σάτιρα, που είναι μεν απρόσμενη, αλλά και πολύ ανθρώπινη.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα καταφέρουν δεδομένων των συνθηκών να ξεκινήσουν γυρίσματα κάποια στιγμή. Μέχρι τότε μη ξεχνάς ότι το 2021 θα δούμε και την Emma Stone ως Κρουέλα στην ομότιτλη ταινία. Κι αυτό είναι όντως κάτι για το οποίο ανυπομονούμε.

Με πληροφορίες από το deadline.com
featured Image: popsugar.com