Το καστ και οι παραγωγοί της σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι» μαζί με άλλους καλεσμένους παρευρέθηκαν στη λαμπερή παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Φωτός, η οποία διοργανώθηκε από το Netflix στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων, φέρνοντας αέρα Χόλιγουντ στη γαλλική πρωτεύουσα. 

Έναν χρόνο αφού μετακόμισε από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι βρίσκεται σε σημείο καμπής σε κάθε πτυχή της ζωής της. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η Έμιλι πρέπει να αποφασίσει σε ποιον θα παραμείνει πιστή, στη δουλειά και στην ερωτική ζωή της, καθώς και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία. Παράλληλα, συνεχίζει να ζει τις περιπέτειες και τις αναπάντεχες ανατροπές που της προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

Ο βραβευμένος δημιουργός και showrunner Darren Star επιστρέφει ως επικεφαλής της τρίτης σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι».

Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Lily Collins επιστρέφει ξανά ως Emily Cooper στο πλευρό των παλιών συμπρωταγωνιστών της Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie και Lucien Laviscount. Η σειρά «Η Έμιλι στο Παρίσι» είναι μια παραγωγή των MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions και Jax Media.

Από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της σειράς Darren Star και οι ηθοποιοί Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount, Kate Walsh, Arnaud- Binard, Jean Christophe Bouvet, Paul Forman, Melia Kreiling, Christopher Guybet, Camille Japy, Victor Meutelet, Kevin Dias και Jin Xuan Mao.

Το παρών έδωσαν επίσης οι executive producers Andrew Fleming, Tony Hernandez και Lily Burns, καθώς και οι Stephen Brown και Raphaël Benoliel.

Με την παρουσία τους στην πρεμιέρα εντυπωσίασαν οι Kim Cattrall, Sofia Carson, Harry Jowsey, Nico Greetham, η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Γαλλία και το Μονακό, S.E. Mme Denise Campbell Bauer, και άλλοι.

Στις 21 Δεκεμβρίου, 2022 θα κυκλοφορήσουν τα 10 τριαντάλεπτα επεισόδια από την πλατφόρμα του Netflix.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix France (@netflixfr)