Όπως θα έλεγε κι ο Gabriel, «σε όλους αρέσει να παρακολουθούν μια ιστορία για δύο ανθρώπους που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον».

Κι έχει δίκιο. Τι κάνει μια τέτοια ιστορία ακόμα πιο συναρπαστική; Όταν οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν είναι δύο, αλλά τρεις και σχηματίζουν ένα ερωτικό τρίγωνο. Τα ερωτικά τρίγωνα υπάρχουν παντού και είναι γνώριμα από παλιά. Οι δημιουργοί του «Emily in Paris», όμως, ξέρουν να το κάνουν καλά.

Κι ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το κοινό αγαπάει αυτή τη σειρά -από τη μόδα μέχρι τα σκηνικά- αυτό έκανε τους τηλεθεατές να σταθούν, να ασχοληθούν, να διχαστούν δεν είναι άλλο από το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Emily, τον Gabriel και τον Alfie.

Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν δημιουργήσει εξίσου φανατικά κοινά, καθένα από τα οποία επιχειρηματολογεί σχετικά με το γιατί η Emily θα έπρεπε να διαλέξει τον έναν ή τον άλλο.

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι το προβάδισμα στην καρδιά της Emily θα έπρεπε να το έχει ο Alfie. Αν είσαι team Gabriel, μη βιαστείς να σταματήσεις την ανάγνωση, διάβασε παρακάτω και ίσως σε πείσουμε:

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Eίναι πιστός

Ο κακός Alfie που γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν αποδείχθηκε πιστός συνεργάτης της Emily. Κι ενώ η Emily πρέπει να μοιραστεί την προσοχή του Gabriel με την Camille εδώ και πολύ καιρό, το ενδιαφέρον του Alfie είναι αποκλειστικά στραμμένο στην Emily.

Αυτό γίνεται ξεκάθαρο όταν ο Alfie προσπαθεί να κανονίσει να συναντηθεί με την Emily όταν εκείνη φύγει για το Λονδίνο, όταν παραδέχεται ότι ο λόγος που επέστρεψε στο Παρίσι είναι εκείνη, αλλά κι όταν λέει το ρομαντικό «Θα έκανα τα πάντα για σένα» στο ένατο επεισόδιο. Μπορεί ο Gabriel να πει το ίδιο; Όχι όταν είναι κοντά η Camille.

Yποστηρίζει την Emily

Η Emily είναι μονίμως παγιδευμένη σε εργασιακά μπερδέματα ή δραματικές φιλίες. Ανεξάρτητά από το πόσο σοβαρό ή όχι είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε φορά, ο Alfie είναι πάντα δίπλα της, για να τη στηρίξει. Για παράδειγμα, όταν ο Nicolas έδιωξε ουσιαστικά την Emily από το πάρτι της Mindy, η Emily δεν άντεξε να πει στη Mindy την αλήθεια.

Ήταν ο Alfie εκείνος που μίλησε στην Mindy, βλέποντας ότι το γεγονός αυτό είχε στενοχωρήσει την Emily. Αν δεν ήταν εκείνος, ίσως η φιλία τους να είχε διαλυθεί.

Η Emily διασκεδάζει περισσότερο με τον Alfie

Σίγουρα υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι η Emily διασκεδάζει πολύ όταν είναι με τον Gabriel, αλλά πόσο χαλαρή μπορεί να είναι πραγματικά, όταν διαρκώς ανησυχεί μήπως πληγώσει την Camille; Όταν η Emily είναι με τον Alfie, μπορεί πραγματικά να απολαύσει τον χρόνο της και να μην αισθάνεται ένοχη γι’ αυτό.

Eπιπλέον, ο Alfie ξέρει πώς να αλλάζει στη στιγμή από το mood της δουλειάς σε αυτό της διασκέδασης, βοηθώντας πολύ την Emily σε αυτό το κομμάτι. Τη βοηθά να αποσυνδεθεί από τη δουλειά, να χαλαρώσει και να διασκεδάσει όταν το χρειάζεται. Χωρίς εκείνον, ίσως δεν θα μπορούσε να σταματήσει ποτέ να σκέφτεται τη δουλειά.

Θα μπορούσε ο Gabriel να κάνει το ίδιο; Δύσκολα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Ο Alfie είναι all-in

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Alfie εκφράζει συχνά την ευαισθησία του, αλλά όταν το κάνει μας εντυπωσιάζει. Έτσι και στο ένατο επεισόδιο, όπου ξεκαθαρίζει στην Emily ότι νοιάζεται για τη σχέση τους και δεν θέλει τίποτα να τους εμποδίσει να είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε τον Alfie να εκφράζει πραγματικά πώς αισθάνεται, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το δείχνει. Είδαμε το ενδιαφέρον του όταν οι δυο τους έψαχναν έναν τρόπο να συναντηθούν μεταξύ Παρισιού και Λονδίνου, αλλά και όταν ο Alfie μετακόμισε στο Παρίσι για να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Ακούγεται σαν έναν τύπο στον οποίο μπορείς να βασιστείς.

Ακόμη και ο ίδιος ο Gabriel είναι team Alfie

Τέλος, υπάρχει κάτι πολύ προφανές στο γιατί πρέπει όλοι να είμαστε team Alfie κι αυτός δεν είναι άλλος από το ότι και ο ίδιος ο Gabriel είναι. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Gabriel λέει στην Emily: «Μου αρέσει για σένα». Ο Gabriel θέλει η Emily να είναι ευτυχισμένη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι είναι με κάποιον άλλο.

Στο τρίτο επεισόδιο, η Emily λέει «όλα είναι τόσο χάλια αυτή τη στιγμή… εκτός από αυτό», αναφερόμενη στον Alfie και συμπεραίνοντας ότι η σχέση τους είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή της.

Νομίζω ότι ο Gabriel μπορεί να δει ότι η Emily μπορεί να είναι ευτυχισμένη με τον Alfie. Λαμβάνοντας, άλλωστε, υπόψη το παρελθόν που έχουν ο Gabriel και η Emily, το συμπέρασμα είναι προφανές: Ο Alfie είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνη.