Η Ελεονώρα ή αλλιώς η «eleonora_gk» όπως τη γνωρίζουμε μέσα από το κανάλι της στο YouTube, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Youtubers της Ελλάδας. Με το πάθος της για την τέχνη του μακιγιάζ και την ανάγκη της για αρμονία και καλή αισθητική – δε θα γινόταν και αλλιώς – μας προσφέρει καθημερινά τις γνώσεις της πάνω σε θέματα ομορφιάς. Και από τον αριθμό των subscribers της μπορούμε να καταλάβουμε πως το κάνει καλά. Πάμε, λοιπόν, να τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τα δικά της λόγια.

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αποτελεί ο Ρομέο. Είναι γαλλικό μπουλντόγκ και πολύ συχνά τον αποκαλώ αντιστάρ μιας και όποτε βλέπει την κάμερα του κινητού γυρίζει από την άλλη μεριά! Ξεκίνησα να τον εμφανίζω δειλά σε κάποια stories στο instagram και αμέσως ο κόσμος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οπότε αποφάσισα να κάνουμε μαζί ένα video που και αυτός δεν θα βαριόταν αλλά και θα ήταν αστείο. Δεν περίμενα ποτέ ότι το video με το IQ test θα γινόταν τόσο δημοφιλές τόσο σύντομα! Εμείς απλά παίζαμε με λιχουδιές στο πάτωμα…

Πιστεύω ότι αυτό που αρέσει πιο πολύ στον κόσμο είναι η σχέση που βλέπει ότι υπάρχει ανάμεσα στον σκύλο και τον άνθρωπο και φυσικά οι πολύ αστείες αντιδράσεις του Ρομέο! Πλέον είναι μέρος του καναλιού μου και χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να συνεχίσει το κανάλι με την ίδια δυναμική.

Μέσω του Ρομέο έχουμε δεθεί πολύ και με το κοινό καθώς πολλοί έχουν ζωάκι στο σπίτι και μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, εμπειρίες και άπειρα αστεία περιστατικά! Περιττό να σου πω ότι μου έχουν ζητήσει να του κάνω δικό του κανάλι!

  1. Ποια ακριβώς είναι η σχέση σου µε το μακιγιάζ;

Για µένα το μακιγιάζ είναι τέχνη και ψυχοθεραπεία. Μπορείς να κάνεις ένα απλό μακιγιάζ µε 3 προϊόντα το πρωί για να πας στις δουλειές σου, μπορείς όμως να δημιουργήσεις και κάτι τελείως διαφορετικό αν το επιλέξεις. Όπως µε την ζωγραφική εκφράζεσαι και βγάζεις όλα σου τα συναισθήματα πάνω σε έναν λευκό καµβά, έτσι και στο μακιγιάζ μπορείς, αν το επιλέξεις, να μεταμορφωθείς. Ο μοναδικός καμβάς που χρειάζεσαι είναι το πρόσωπο και το σώμα σου. Πολλές φορές όταν είμαι στρεσαρισμένη µε ένα θέμα που µε απασχολεί, ανοίγω τα συρτάρια µε τα καλλυντικά µου και αρχίζω να βάφομαι, ακόμα και αν δεν έχω να πάω κάπου. Αυτό µε βοηθάει να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να νιώσω πιο όμορφα.

  1. Ποιος ήταν ο προσωπικός στόχος σου; Τον έχεις υλοποιήσει;

Δεν μπορώ να πω ότι είχα θέσει έναν συγκεκριμένο στόχο. Ήξερα ότι µου αρέσει να συλλέγω καλλυντικά όπως κάποιος συλλέγει κοσμήματα, διακοσμητικά, μινιατούρες κλπ. Αν μπορώ να βάλω αυτό ως στόχο τότε ναι! Θέλω να μαθαίνω τα πάντα γύρω από την ομορφιά και το μακιγιάζ, τις νέες τάσεις, τα καινούρια προϊόντα, όλες τις εξελίξεις έτσι ώστε να μπορώ να τις μοιράζομαι και µε τον κόσμο που µε παρακολουθεί.

  1. Όταν συμβαίνει κάτι στην προσωπική σου ζωή επιλέγεις να το προβάλλεις ή δεν το θεωρείς απαραίτητο;

Εξαρτάται από το τι είναι αυτό που συμβαίνει, πόσο δύσκολο είναι και σε τι βαθμό πιστεύω ότι θα επηρεάσει όσους το ακούσουν. Επειδή είμαι άνθρωπος που αναζητώ τις ισορροπίες δεν θα μπορούσα ποτέ να μοιραστώ το 100% της ζωής µου καθώς θα αισθανόμουν χαμένη. Όμως καλώς ή κακώς τα social media «απαιτούν» να ξεδιπλώνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που οι άλλοι δεν το ξέρουν και που συνήθως θέλουν να το μάθουν. Το να παρουσιάζω τις αδυναμίες µου τις περισσότερες φορές µε δένει ακόμα περισσότερο µε τον κόσμο που µε παρακολουθεί καθώς μοιραζόμαστε κοινά προβλήματα, ανησυχίες, δυσκολίες αλλά και πολλές χαρές.

  1. Ποια είναι τα αγαπημένα σου φίλτρα για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που ανεβάζεις;
Προσπαθώ να µην επεξεργάζομαι πολύ τις φωτογραφίες µου καθώς το νόημα δεν είναι να δείξω µια ψεύτικη τελειότητα. Αγαπώ και εκτιμώ την αρμονία σε ένα feed οπότε αυτό επιδιώκω και από το δικό µου. Λατρεύω το HB1 φίλτρο του VSCO και αρνούμαι να το αλλάξω ακόμα και το καλοκαίρι!
  1. Σε ποια στοιχεία lifestyle θεωρείς πως ασκείς μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό σου;
Θα σου πω τα 3 θέματα για τα οποία δέχομαι τις περισσότερες ερωτήσεις στα social media. Καλλυντικά, σκύλος, προσωπικά ζητήματα. Τα πρώτα δύο ίσως και να ισοψηφούν! Για την ομορφιά και το μακιγιάζ το περίμενα. Μου έκανε όμως τρομερή εντύπωση το πόσο δεθήκαμε µε τους συνδρομητές µου μετά το πρώτο video που έκανα µε τον Ρομέο. Μέχρι και σήμερα δέχομαι καθημερινά μηνύματα µε ερωτήσεις σχετικά µε τα σκυλάκια, µε φωτογραφίες από τα ζωάκια των συνδρομητών µου και είναι κάτι πραγματικά απίστευτο και υπέροχο! Όσο για τα προσωπικά ζητήματα νομίζω ότι οι συνδρομητές µου µε βλέπουν ως φίλη τους και μάλιστα κολλητή τους γι’ αυτό και µου εκμυστηρεύονται πράγματα που τους απασχολούν και ανησυχίες που έχουν. Για µένα αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού που κάνω.