Υπάρχουν όρια στο πόσο δείχνεις τη ζωή σου στα social media. Μερικά από αυτά αφορούν την ασφάλεια σου άλλα την αξιοπιστία σου. Και τελικά ποιά είναι τα είδη του υλικού που πρέπει να αποφύγεις να μοιραστείς με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Τα ξέρεις λίγο πολύ ήδη.

original

1. ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Γιατί θα το μετανιώσεις.

2. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ

3. ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ SELFIES Δε χρειάζεται. Εαν όλο το φωτογραφικό σου υλικό αποτελείται από selfies μοιάζεις με άνθρωπο που δεν έχει έναν φίλο να τραβήξουν μαζί μια φωτογραφία. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι σου πήρε 157878445 άλλες ίδιες φωτογραγίες μέχρι να πετύχεις στη σωστή γωνία. Απλά σταμάτα.

4. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Φυσικά και εάν θέλει κάποιος να σε βρει μπορεί να σε βρει αλλά δεν χρειάζεται να βοηθήσεις κιόλας. Μην ενημερώνεις ότι λείπεις από το σπίτι.

5. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ. Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά ευαίσθητο όσον αφορά το υλικό που θα τους αφορά και θα δημοσιευθεί σε social media. Ρώτησε πριν δημοσιεύσεις κάτι και σεβάσου την επιθυμία τους, και εσύ θα ήθελες να σε ρωτήσουν.

6. ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ. Μια δύο αυθόρμητες είναι λογικό και γλυκό. Οι συχνές είναι κουραστικό.

7. ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. Εκτός εαν είσαι πρωταθλήτρια σε προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αλλά και πάλι θα είχες αφοσιωθεί σ αυτό και δεν θα σε ένοιαζε να βγάλεις φωτογραφίες. Εκτός εάν είσαι γυμνάστρια και αυτή είναι η δουλειά σου. Μέχρι εκεί.