Ένα φιλί λέει πολλά. Γι’αυτό η παρακάτω λίστα με τα εφτά είδη φιλιών θα σου φανεί χρήσιμη, για να καταλάβεις πώς ακριβώς νιώθει για σένα ο σύντροφός σου.

Στο μέτωπο

Το φιλί στο μέτωπο δείχνει πως ο σύντροφός σου έχει μια πραγματική συναισθηματική ένωση μαζί σου. Σε βρίσκει ελκυστική και γλυκιά ταυτόχρονα. Είναι ένα είδος φιλιού που δείχνει πως η σχέση σας είναι αυθεντική και χαρακτηρίζεται από προστατευτικότητα και στήριξη.

Στην κοιλιά

Αν ο φίλος σου σε φιλάει συχνά στην κοιλιά, νιώθει άνεση σε συνδυασμό με σεξουαλική έλξη. Το φιλί στην κοιλιά απαιτεί αρκετή οικειότητα, αλλά είναι κοντά και σε ευαίσθητες περιοχές. Κάποιος που δεν σε αγαπάει πραγματικά, δεν θα σε φιλήσει εκεί.

Στον λαιμό

Ο λαιμός είναι μια πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη περιοχή. Αν ο φίλος σου σε φιλάει στον λαιμό προσπαθεί να σε προσελκύσει και έμμεσα σου ζητάει να δείξεις πόσο ευάλωτη είσαι. Πρόκειται για ένα σημείο συνδεδεμένο με τη σεξουαλική διάθεση και λογικά θέλει να κάνετε σεξ άμεσα.

Twenty20

Στο μάγουλο

Ενδέχεται να έχεις μπει στο friend zone. Αν λαμβάνεις μόνο φιλιά στο μάγουλο, ίσως να μη σε βλέπει ρομαντικά ή σεξουαλικά. Ωστόσο, τα φιλιά στο μάγουλο σε συνδυασμό με άλλα είδη φιλιών μπορεί να είναι γλυκά. Επίσης, πρόκειται για λίγο καταπιεσμένα φιλιά. Ίσως να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ή είστε σε δημόσιο χώρο και δεν νιώθει άνετα.

Σε όλο σου το σώμα

Ο σύντροφός σου σε γουστάρει πολύ, με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο. Τα φιλιά σε όλο το σώμα δείχνουν πως τον έχεις ιντριγκάρει σεξουαλικά και τον ελκύεις πολύ. Είναι παθιασμένος και έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται έντονα.

Βαθύ, παθιασμένο φιλί

Ένα έντονο, παθιασμένο φιλί μεταφράζεται σε έντονη χημεία και αφοσίωση. Είναι σημάδι ότι σε γουστάρει πολύ, τουλάχιστον σεξουαλικά και ρομαντικά. Το να προσποιηθείς ένα φιλί στο μάγουλο είναι εύκολο. Κανείς όμως δεν αντέχει να φιλήσει έντονα στο στόμα κάποιον που δεν αντέχει. Υπάρχει μια παθιασμένη οικειότητα μεταξύ σας, γι’αυτό και χάνεστε μέσα σε αυτά τα φιλιά.

Άγαρμπο φιλί

Ξέρεις, αυτό το φιλί που σε κάνει να νιώθεις λες και ο άλλος τρώει το πρόσωπό σου. Αυτό το φιλί θα μπορούσε να σημαίνει πως θέλει να κάνει σεξ μαζί σου ή πως απλά δεν φιλάει καλά. Ίσως να χρειάζεται εξάσκηση.

Featured image: Elite Daily