SVpost_140218_c Με αυτό τον πάρα πολύ απλό τρόπο μπορείτε να δώσετε το άρωμα και τη γεύση που σας αρέσει στο μέλι σας. Χρησιμοποιήστε: δενδρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο, μέντα, ξυλάκια κανέλας, ginger (ξεφλουδισμένο), φλούδες λεμονιού, κλωναράκια βανίλιας (ανοιγμένη στη μέση), λεβάντα.

Διαλέξτε το αγαπημένο σας υλικό (όλα τα μυρωδικά πρέπει να είναι φρέσκα), τοποθετήστε το σε ένα βαζάκι, καλύψτε με μέλι, κλείστε καλά με ένα καπάκι και αφήστε τα για 2-3 βδομάδες τουλάχιστον. Όσο περισσότερο το αφήσετε και όσο πιο πολλά βάλετε τόσο πιο έντονη η γεύση. Μπορείτε να πειραματιστείτε και με αγαπημένους σας συνδυασμούς. Προτείνω να δοκιμάσετε το δικό μου αγαπημένο, ginger – λεμόνι. Μέσα σε 5 μέρες το μέλι έχει ήδη πάρει το άρωμα τους και μπορείτε, όταν είστε ευχαριστημένοι με την ένταση της γεύσης, να αφαιρέσετε τα κομματάκια από μέσα. Δοκιμάστε τα!

SVpost_140218_b SVpost_140218_a