Ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά, με το πρωτοποριακό της στυλ και τα εκκεντρικά λουκ που πάντα επέλεγε. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο, Dree Hemingway, όχι μόνο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα των θεατών στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, αλλά και καταξιωμένων σχεδιαστών, αποτελώντας έμπνευση για τα πιο γνωστά catwalks.

Παρακολουθήσαμε όλοι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις αλλαγές που έκανε στα μαλλιά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η πρώτη αλλαγή ήταν όταν έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά. Η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή. Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στην συνεχεία αποφάσισε να τα ξυρίσει.

Είναι μία γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα που σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει κάθε αλλαγή που επιλέγει να κάνει. Αυτό που μας εντυπωσίασε, όμως, περισσότερο ήταν όταν την είδαμε με φούξια ξυρισμένο κεφάλι από τον πολύ γνωστό hair stylist, Duffy, στην πασαρέλα του οίκου House of Holland.

Η ίδια αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την απόφασή της να ξυρίσει τα μαλλιά της. Ο αρχικός λόγος ήταν η ταινία στην οποία θα συμμετάσχει, Run With the Hunted. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, τα μαλλιά της την έκαναν να αισθάνεται ασφάλεια, αλλά κατάφερε με αυτή την αλλαγή να ανακαλύψει ακόμη περισσότερο την θηλυκότητα της.

Σταμάτησα να είμαι τόσο ανασφαλής κατά κάποιο τρόπο. Δεν συγκρίνω πλέον τον εαυτό μου με τα άλλα κορίτσια, κάτι που παλαιότερα έκανα αρκετά συχνά. Με έκανε να ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πώς συμπεριφέρομαι στο σώμα μου γιατί δεν μπορώ πλέον να κρυφτώ πίσω από τα μαλλιά μου. Φροντίζω τον εαυτό μου ακόμη περισσότερο. Η Dree με ξυρισμένο κεφάλι είναι πραγματικά χαρούμενη“, δήλωσε η ίδια.

Δεν άργησαν οι μεγάλοι οίκοι, όπως του Marc Jacobs, να αναδείξουν αυτό το μεγάλο trend μέσα από τις πασαρέλες τους.

O Guido Palau μαζί με τον colorist, Josh Wood, εντυπωσίασαν τους πάντες, αφού αποφάσισαν πριν το show να βάψουν τα μαλλιά των μοντέλων σε διαφορετικές, αλλά pastel πάντα αποχρώσεις. Σε κάποια μοντέλα είδαμε μάλιστα ξυρισμένα μαλλιά, όπως της Dree Hemingway. Για όλα τα κορίτσια, όμως, η γνωστή makeup artist, Diane Kendal, επέλεξε τις κατάλληλες σκιές ματιών σε φωτεινές αποχρώσεις που ταίριαζαν και αναδείκνυαν την παλέτα χρωμάτων που ήδη είχαν επιλέξει για την συλλογή.

Μιλάμε πιθανόν για ένα από τα επόμενα hair trends της χρονιάς που είναι όντως ανατρεπτικό.