Μία νέα εποχή ξημερώνει για την οικογένεια Crawley και τον Πύργο του Downton. Μετά την πρώτη ταινία της ιστορίας που κυκλοφόρησε το 2019, τα πράγματα έμειναν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Έτσι, στις 18 Μαρτίου του 2022 θα ξανασυναντήσουμε τη γνωστή οικογένεια και θα τη δούμε να αναμετράται με νέες περιπέτειες στην ταινία Downton Abbey: A New Era.

Στο Downton Abbey: A New Era η Violet Crawley αποκαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος

Μπορεί η οικογένεια να ζούσε ανέκαθεν σύσσωμη, αυτό όμως δεn σημαίνει ότι ο κάθε χαρακτήρας δεν έχει τα δικά του μυστικά. Έτσι, κι η Violet αποκαλύπτει στην εγγονή της ότι πολύ πριν εκείνη γεννηθεί, γνώριζε έναν κύριο. Το γεγονός αυτό συνδέεται με το ότι τώρα έχει ξαφνικά στην κατοχή της μία βίλλα στη Νότια Γαλλία. Αυτό είναι από μόνο του αρκετό για να αναστατώσει την οικογένεια και να πυροδοτήσει μία σειρά αντιδράσεων. Το αποκορύφωμα αυτών είναι το μεγάλο ταξίδι της βρετανικής οικογένειας στη Γαλλική Ριβιέρα.

Ακόμη όμως και μετά από αυτό, η Violet εξακολουθεί να κρατά επτασφράγιστα τα υπόλοιπα μυστικά της

Η Mary άλλωστε γνωρίζει ότι η γιαγιά της δεν θα είναι στη ζωή για πολύ ακόμη, όπως είχε αναφερθεί στην προηγούμενη ταινία. Αυτό όμως δεν επανέρχεται στην επιφάνεια σε αυτή την περίπτωση. Αντίθετα, οι Crowley εστιάζουν στο ταξίδι τους και σε όσα γίνονται εκεί. Δεξιώσεις, γάμοι και soiree είναι μόνο λίγα από τα events που βλέπουμε στο ολιγόλεπτο trailer. Το σημαντικό όμως είναι πως όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες επιστρέφουν στις θέσεις και δεν λείπει απολύτως κανένας.

Ενδιαφέρον έχουν οι νέες προσθήκες στην ιστορία

Πολλά είναι τα ονόματα που έρχονται να προστεθούν στο καστ της νέας ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή η συμμετοχή της Nathalie Baye, του Hugh Dancy, της Laura Haddock, αλλά και του Dominic West. Αναμένεται φυσικά και η κυκλοφορία του υπόλοιπου καστ, ώστε να αρχίσουν οι υποθέσεις για το τι πρόκειται να δούμε.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2022, επομένως σημείωσέ το στο ημερολόγιό σου από σήμερα.