Υπάρχει ένα blog που λέγεται The House That Lars Built, πίσω από το οποίο βρίσκεται η Brittany, μια ταλαντούχα δημιουργός που με κάθε της ποστ δίνει έμπνευση σε όσους την ακολουθούν και σε όσους είναι interior design και DIY freaks. Το νέο της βιβλίο είναι η επιτομή της αγάπης στο DIY με όμορφες φωτογραφίες να το συνοδεύουν.

Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου, για να πάρεις μια γεύση, ένα εύκολο αλλά εντυπωσιακό project από το νέο της βιβλίο, που ακόμη και αν δεν είσαι φαν της οργάνωσης, θα σε δελεάσει να το δοκιμάσεις.

Υλικά που θα χρειαστείς

*Χαρτί κρεπ σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου (ανάλογα με το χρώμα της επιλογής σου οι προτεινόμενες αποχρώσεις: ανοικτό ροζ, σκούρο ροζ, έντονο ροζ– κίτρινο, πορτοκαλί, χρυσό– γαλάζιο, σκούρο μπλε, απλό μπλε— πράσινο της μέντας, σκούρο πράσινο, χακί– ασπρόμαυρο, ασήμι, γκρι)

*Ψαλίδι

*Κόλλα ή πιστόλι κόλλας

*Ακρυλικό χρώμα (αντίστοιχο της χρωματικής παλέτας που έχεις επιλέξει)

*Πινέλο Ζωγραφικής

*Πλεκτά καλάθια

Οδηγίες

*Αρχικά βάφεις το κάτω μέρος των καλαθιών, με χρώμα της επιλογής σου, κατά προτίμηση παστέλ χρώμα από την ίδια χρωματική παλέτα από την οποία θα φτιάξεις τα pompon.

*Κόψε το χαρτί κρεπ σε 4 λωρίδες 61 εκατοστών (μεγαλύτερες, αν θέλεις παχύτερα pom-poms) και κόψε μικρές λωρίδες στη μια πλευρά, αφήνοντας ένα περιθώριο 6 mm άκοπο.

*Ξεκίνησε να τυλίγεις την κομμένη λωρίδα σφιχτά, γυρίζοντας τα κομμένα κομμάτια προς τα έξω.

*Όταν φτάσεις στο τέλος, κόλλησε την άκρη με το υπόλοιπο σώμα του pom-pom. Επανάλαβε για όσα pom-poms θέλεις.

*Κόλλησε τα pom-poms στο ήδη βαμμένο σου καλάθι.


all photos: camillestyles.com