Οι περισσότεροι έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες αναζητώντας έμπνευση για το πώς να διακοσμήσουμε τον χώρο μας και ψάχνοντας πίνακες ζωγραφικής που να ταιριάζουν με το υπόλοιπο στιλ του χώρου. Θέλουμε κάτι που να μη δείχνει πολύ φθηνό αλλά ταυτόχρονα ούτε και πολυτελές. Θέλουμε σχέδια σε λιτές και απλές γραμμές αλλά χρώματα που να μην είναι βαρετά. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ πως αυτό που ψάχνεις μπορεί να μην υπάρχει ή εάν υπάρχει να είναι πολύ ακριβό; Ίσως απλά αυτό που τόσο απεγνωσμένα ψάχνεις να μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου.

Την ιδέα για αυτό το DIY έργο τέχνης την πήραμε από την Katie Dickens η οποία αποφάσισε πως θα δημιουργήσει ένα έργο τέχνης ακριβώς όπως το ήθελε η ίδια, πολυτελές, απλό και κομψό. Η ίδια πήρε έμπνευση από δωμάτια ξενοδοχείων που ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν πίνακες ζωγραφικής με αφηρημένη τέχνη.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Dickens (@hurricanekate)

Αυτό που κάνουν αυτά τα έργα τέχνης είναι να σε κάνουν να τα κοιτάς για ώρα αλλά χωρίς να σε κουράζουν και να θέλεις να τα αλλάξεις άμεσα.  Εάν το έχεις παρατηρήσει στην αναζήτησή σου για πίνακες ζωγραφικής, όσο πιο αφηρημένο είναι ένα κομμάτι, τόσο πιο ακριβό μπορεί να είναι, καθώς είναι πολύ δύσκολο να αναπαραχθεί. Αυτό που έκανε λοιπόν η Dickens ήταν απλά να πιτσιλίσει με μαύρη μπογιά τους λευκούς καμβάδες. Το στοιχείο-κλειδί σε αυτό το εγχείρημα βέβαια είναι πως το έκανε με τα μάτια κλειστά!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Dickens (@hurricanekate)

Τα εργαλεία για αυτό το DIY έργο τέχνης είναι αρκετά απλά:

Ένας καμβάς, ένα χρώμα της αρεσκείας σου και ένα πινέλο. Φυσικά, εσύ μπορείς να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, εάν θέλεις λίγη περισσότερη προσοχή και έλεγχο σε αυτό που δημιουργείς. Εάν προσπαθήσεις να το κάνεις αυτό σε εσωτερικό χώρο, πρέπει πρώτα να καλύψεις ότι δεν θέλεις να καταστραφεί!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Dickens (@hurricanekate)

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε μέγεθος καμβά και οποιοδήποτε χρώμα έτσι το κομμάτι που προκύπτει δεν θα είναι μόνο μοναδικό, αλλά και αρκετά φθηνό στην κατασκευή.

Μήπως μόλις βρήκες τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο;