Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που η διάρκεια ζωής τους δεν κρατάει πολύ. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο λόγω ποιότητας του ρούχου, αλλά και τάσεων.

Τα παρακάτω παπούτσια δεν είναι μόνο διαχρονικά αλλά εύκολα στο συνδυασμό τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, που fashionistas όλων το στυλ, τα έχουν ενσωματώσει στην καθημερινότητα τους, κάνοντας τα να δείχνουν μοναδικά κάθε φορά.

Chanel Slingback Pumps 620€

sv_chanel_slingback

Όλα ξεκίνησαν το 1957, όταν η fashion-forward Gabrielle σχεδίασε ένα παπούτσι, πολύ μπροστά για την εποχή εκείνη, το κλασσικό two-tone slingback γοβάκι. Μετά από σχεδόν 60 χρόνια, ο Karl Lagerfeld αποφασίζει να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και τα φέρνει πάλι στο προσκήνιο. Λάτρεις του οίκου και μη, έσπευσαν να τα αγοράσουν και να τα προσαρμόσουν στο δικό τους στυλ. Είτε τα συνδυάσεις με κλασσικό look είτε casual, ένα είναι σίγουρο, η δυναμική αυτή επιστροφή ήρθε για να μείνει για πολλές σεζόν ακόμα.

Gucci Jordaan loafers 495€

sv_gucci_jordaan

Ο δημιουργικός Alessandro Michele ομολογουμένως δεν παρουσίασε κάποιο επαναστατικό σχέδιο. Ωστόσο, επανέφερε την πλούσια κληρονομιά του οίκου και την φήμη που έχει για τα δερμάτινα αντικείμενα προβάλλοντας ταπεινά τα χαρακτηριστικά και την ταυτότητα που χρόνια έχει ο οίκος Gucci. Όσο κλασσικά και αν φαίνονται, μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σύνολο, μιας και προσαρμόζονται εύκολα σε όλα τα στυλ προσθέτοντας μαγικά την ρετρό πινελιά τους.