Ο έρωτας έρχεται και φεύγει. Τα ζευγάρια χωρίζουν, τα βρίσκουν, ξαναχωρίζουν και πάει μακριά αυτή η βαλίτσα, ειδικά αν είσαι στον χώρο του Hollywood. Τι γίνεται όμως όταν η αγάπη σου φεύγει και σου αφήνει πίσω κάτι παραπάνω από σημάδια στην καρδιά; Όπως για παράδειγμα, ένα τατουάζ. Σπίτι σου και laser.
Αυτές είναι οι επτά διασημότητες που αναγκάστηκαν να σβήσουν τα τατουάζ τους, επειδή… χώρισαν.
Johnny Depp
Herb Ritts Birthday Party 1990
Στα νιάτα του το αγόρι, είχε κάνει έναν πολύ φλογερό δεσμό με την Winona Ryder. Τόσο που έκοψε τα ναρκωτικά και την χώρισε γιατί εκείνη συνέχιζε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, θα της είπε. Είχε κάνει και ένα τατουάζ για τα μάτια της, Winona Forever, που αναγκάστηκε τελικά να το γυρίσει σε Wino Forever.
Melanie Griffith
Opening Ceremony - 64th Annual Cannes Film Festival
Η αγαπημένη σε όλους μας, ηθοποιός, αναγκάστηκε να κλείσει ραντεβού για να αποχωριστεί το τατουάζ που είχε κάνει για τον πολλά χρόνια σύζυγό της, Antonio Banderas.
Angelina Jolie
The 58th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Η μητέρα πλέον, Angelina, δεν ήταν πάντα το κορίτσι των σαλονιών. Αλλά αυτό θα το ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα μάλλον. Ο έρωτας της με τον Billie Bob Thorton ήταν ένας τυφώνας που πέρασε από το Hollywood και μας άφησε άφωνους. Έτσι άφησε και την Jolie, να πάει να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει για χάρη του.
Eva Longoria
Vanity Fair And Chrysler Celebration Of The Eva Longoria Foundation Hosted By Eva Longoria
Θυμάστε κάποια περίοδο που οι Νοικοκυρές σε Απόγνωση είχαν την τιμητική τους; Ήταν η ίδια περίοδος που είχαμε αποθεώσει την Eva και είχαμε ξεροσταλιάξει πάνω από τις φωτογραφίες του γάμου της με τον Tony Parker. Πάνε και αυτές οι εποχές.
Heidi Klum
Nakheel Launches Trump International Hotel and Tower Dubai
Ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα, η Heidi με το που χώρισε με τον πατέρα των παιδιών της Seal πήγε και αφαίρεσε το τατουάζ που είχε με το όνομα του. Ακούς εκεί πράγματα που κάνει ο κόσμος. Ασυναρτησίες.
Marc Anthony
TIFF Premiere Of "El Cantante"
H Jennifer Lopez πρέπει να έκανε έξαλλο τον Marc Anthony, αφού εκείνος δεν περίμενε ούτε να συμπληρώσει την φόρμα διαζυγίου πριν να αφαιρέσει το τατουάζ με το όνομα της από τον καρπό του. Που να το είχε και στο λαιμό.
Denise Richards
6th Annual General Motors TEN - Arrivals
Από μικρή κάθε φορά που έβλεπα αυτήν την γυναίκα στην τηλεόραση ήθελα να γίνω σαν αυτήν, όταν θα αποκτούσα παιδιά. Δεν ήξερα όμως, πως φορούσε χρυσά παπούτσια, ούτε πως είχε τατουάζ το όνομα του Charlie Sheen στον αστράγαλο. Ε, ντάξει, τι και αν το έβγαλε μετά τον χωρισμό τους. Για μένα θα είναι πάντα εκεί.