Όσο απίθανο κι αν ακούγεται το διάφανο eyeliner είναι το νέο makeup trend για τις λάτρεις των minimal looks.

Με λίγα λόγια, το πρόσφατο makeup trend του TikTok ανυψώνει το βλέμμα χωρίς τη χρήση eyeliner. Έτσι αναβαθμίζει ένα φυσικό μακιγιάζ, κάνοντας το εντυπωσιακό. Και το καλύτερο; Σε αντίθεση με το eyeliner, είναι πολύ απλό να το πετύχεις!

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο από τη δημιουργό του trend, τη makeup artist May Akhtar, για να το πετύχεις χρειάζεσαι απλά το concealer σου και ένα πινέλο με κλίση.

@maytahmi When ur darker eyelids become useful x #editorialmakeup #linertutorial #eyeliner #makeuphacks ♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

Ξεκίνα εφαρμόζοντας λίγο concealer στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου σου, σα να κάνεις το περίγραμμα της γωνίας του κλασικού eyeliner. Μην ανησυχήσεις αν δε σου βγουν τέλειες οι γραμμές γιατί θα διορθωθούν στο επόμενο βήμα. Αφού τελειώσεις με το concealer, πάρε το πινέλο σου και ανάμειξε το προς τα έξω με ελαφριές κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το concealer θα ενσωματωθεί στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου, αφήνοντας πίσω το τριγωνικό σχήμα του eyeliner.

Το αποτέλεσμα; Πιο ανυψωμένο και sexy βλέμμα στη στιγμή!

Είναι ένα look που μπορείς να κάνεις πρωί και βράδυ, ακόμα και στον καύσωνα. Επίσης, δε θα ανησυχείς για το αν θα σου χαλάσει το σχήμα αφού ακόμη και να πειραχτεί κάτι όσο περνάει η ώρα, δε θα φανεί.

Extra tip: Για να επιμηκύνεις τη διάρκεια του look όσο το δυνατόν περισσότερο, εφάρμοσε λίγη πούδρα από πάνω για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

Δες παρακάτω όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να πετύχεις το διάφανο eyeliner look:

NARS – Radiant Creamy Concealer

Tarte – Shape Tape Ultra Creamy Concealer

Dior – Forever Skin Correct

Sephora Collection – Eyeliner Brush 11

Rodial – Glass Setting Powder