Την τελευταία χρονιά, το όνομα του σκηνοθέτη Luca Guadagnino έχει συνδεθεί με πολλά περισσότερα projects από όσα μπορούμε να διαχειριστούμε.

Ο ίδιος βρίσκεται πίσω από την νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet, Bones and All, το remake της ταινίας Scarface, τη βιογραφική ταινία για τη ζωή της Audrey Hepburn αλλά και για τη μεταφορά του μυθιστορήματος Lord of the Flies. Ανάμεσα σε όλα αυτά, ο ίδιος πρόσφατα ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα της ταινίας Challengers, που αναμένεται να είναι και η πρώτη ρομαντική κομεντί που θα δούμε από τον ίδιο.

Το Challengers διαδραματίζεται μέσα στον κόσμο του τένις

Πρωταγωνίστρια είναι η Tashi, την οποία υποδύεται η Zendaya. H Tashi είναι μία παίκτρια του τένις που πλέον εργάζεται ως προπονήτρια στον χώρο. Η ίδια βοήθησε τον σύζυγό της, τον Art, να γίνει από μέτριος παίκτης, νικητής στο παγκοσμίου φήμης Grand Slam.  Ωστόσο, η ανοδική του πορεία συνάντησε κάποια εμπόδια μετά από μερικές απανωτές ήττες. Για να μπορέσει να βγει από αυτή την κατάσταση, η Tashi τον προετοιμάζει για ένα παιχνίδι Challenger – ένα από τα λιγότερο σημαντικά παιχνίδια ανάμεσα στα μεγάλα τουρνουά.

Σε εκείνο, λοιπόν, το παιχνίδι, ο Art συναντά τον Patrick, τον παλιό καλύτερό του φίλο και πρώην της Tashi, ο οποίος παρόλο που κάποτε ήταν αρκετά καλός στο πρωτάθλημα, πλέον δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο αναπτύσσεται ανάμεσα στους τρεις ήρωες που αναμένεται να έχει ισόποσες δόσεις ρομαντισμού και χιούμορ.

Ο Luca Guadagnino επέλεξε να γυρίσει αυτή την ταινία στη Βοστώνη

Δεδομένων των συνθηκών, θα ήταν δύσκολο να καταφέρει άλλη μία τόσο μεγάλη παραγωγή όπως το Call Me By Your Name, στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο ίδιος θα σταματήσει να επιλέγει εντελώς τις ευρωπαϊκές χώρες για τις επόμενες ταινίες του.

Μέχρι στιγμής το μόνο που ξέρουμε για τη νέα ταινία είναι πως θα κυκλοφορήσει μετά το Bones and All και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2023.