9786180111996

Η Ελίζα Κένεντι έγραψε ένα βιβλίο από εκείνα που απολαμβάνεις λέξη – λέξη. Σημείο στίξης με σημείο στίξης. Από το εξώφυλλο μέχρι την τελευταία σελίδα αυτό το βιβλίο θα σου αρέσει. Η ιστορία του έχει πολλά δικά σου και δικά μου στοιχεία εάν είσαι γυναίκα, 30 και κάτι, δραστήρια και… κάπως παραπάνω τσαχπίνα από το κανονικό.

Τι Περιέχει: Περιέχει όλες τις ανησυχίες και τα προβλήματα μιας κοπέλας που ζει μια γεμάτη ζωή. Στις σελίδες του θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν σύνθετες οικογένειες, με σύνθετους χαρακτήρες που διασκεδάζουν πραγματικά στις δυσκολίες και θα πιάσεις τον εαυτό σου να χαμογελάει με το χιούμορ των πρωταγωνιστών. Η πρωταγωνίστρια Λίλι ετοιμάζει τον ιδανικό γάμο, με τον αντικειμενικά ιδανικό άντρα στο αγαπημένο της μέρος. Δίπλα της οι αγαπημένοι της άνθρωποι, οικογένεια και φίλες. Πολλές φορές το ”αγαπημένος” και το ”ιδανικός” αλλά όπως και στην δική σου ζωή, έτσι και στην ζωή της φανταστικής Λίλι τα πράγματα και οι άνθρωποι είναι όπως ξαναείπαμε: ιδανικοί, αγαπημένοι αλλά σύνθετοι.

Τι ΔΕΝ περιέχει: Δεν περιέχει πλούσιους εραστές, πολυτελή σπίτια, γεμάτες γκαρνταρόμπες και Μανόλο παπούτσια.

Τι θα ”κερδίσεις”: Μέχρι να φτάσεις στην τελευταία σελίδα θα έχεις διαβάσει ένα καλομεταφρασμένο βιβλίο, μια αστεία ιστορία και ίσως εάν έχεις κοινά με την Λίλι θα έχεις βρει και τις δικές σου απαντήσεις.

Οπισθόφυλλο: Η Λίλι Γουάιλντερ τα έχει όλα: ζει στη Νέα Υόρκη, κάνει μια δουλειά που αγαπάει, έχει φίλους που τη λατρεύουν, περιστοιχίζεται από μια οικογένεια γεμάτη χαρισματικές και στοργικές γυναίκες και είναι αρραβωνιασμένη με το απόλυτο κελεπούρι. Επίσης, δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο. Ο αρραβωνιαστικός της Λίλι, ο Γουίλ, είναι κούκλος και είναι και λαμπρός αρχαιολόγος. Εκείνη είναι αυθάδικη, παρορμητική, δε λέει ποτέ όχι σε ένα ποτάκι (ή πέντε) και αδυνατεί να μείνει πιστή σε έναν άντρα. Της αρέσει ο Γουίλ, αλλά τον αγαπάει; Ο Γουίλ αγαπάει τη Λίλι, αλλά την ξέρει πραγματικά; Με τον γάμο να πλησιάζει, οι ξέφρενες νύχτες και οι αμφιλεγόμενες επιλογές θα της υπενθυμίζουν συνεχώς ότι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της ίσως να αποδειχθεί το μεγαλύτερο λάθος της.

Πως θα το κερδίσεις: Εάν σου κέντρισα το ενδιαφέρον μπορείς να διεκδικήσεις ένα από τα δύο αντίτυπα που προσφέρουν οι εκδόσεις Ψυχογιός κάνοντας like εδώ και εδώ μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι.

Νικητές του διαγωνισμού είναι η Anna Papadopoulou και Alexandra Tsouprou

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.