Η σειρά Euphoria με πρωταγωνίστρια την Zendaya, ανανεώθηκε και ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν της, πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη. Φανς του 13 Reasons Why ενωθείτε. Ή φύγετε από τώρα, μιας και είναι πιθανόν να μην αντέξετε για πολύ.

Με μια πρώτη ματιά, το Euphoria είναι άλλη μια εφηβική σειρά. Κεντρικό της θέμα οι εξαρτήσεις και οι σχέσεις των νέων που περιστρέφονται γύρω από αυτές. Παρακολουθώντας την, όμως, συνειδητοποιείς ότι βασικό ρόλο σε όλη την πλοκή παίζουν οι γονείς. Αναμενόμενο ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα. Η Zendaya πάντως μετά το ρόλο της στην πρόσφατη ταινία του Spider-man, εδώ είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Η HBO φαίνεται πραγματικά να βρήκε το αντίδοτο στο 13 Reasons Why. Βέβαια, ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί μια σειρά για εφήβους πρέπει να απεικονίζει έτσι τους εφήβους. Προβληματισμένους, trouble-makers συνεχώς, 16χρονα που καταφεύγουν πολλές φορές στην παρανομία κ.ο.κ. Φυσικά, μεγάλο μέρος της εφηβικής ηλικίας μοιάζει κάπως έτσι για πολλούς νέους της εποχής. Το να το παρουσιάζουμε όμως ως τον κανόνα, δεν είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Όπως και να’χει, το Euphoria κατάφερε να κερδίσει το κοινό του – όποιο κι αν είναι αυτό. Όταν η HBO έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση, οι θεατές σε όλα τα social media κατενθουσιάστηκαν και ήδη ανυπομονούν. Το ίδιο και η Zendaya.

Επομένως, το μοναδικό στοιχείο που έχουμε για την επόμενη σεζόν είναι ότι θα έχουμε και πάλι την Zendaya πρωταγωνίστρια. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε κάτι άλλο μιας και η πρώτη σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Μένει να τελειώσει για να αρχίσουμε να μιλάμε για όσα θέλουμε να δούμε.

Κι αν ακόμα το Euphoria δεν σε έχει πείσει, δώσε του μια ευκαιρία. Αν κάτι πρέπει να συγκρατήσεις από το όλο concept είναι ότι αυτοί οι έφηβοι, μετά από όσα περνάνε, κάποια στιγμή θα ενηλικιωθούν – εκτός απροόπτου, γιατί μας έρχονται και μνήμες από το 13RW. Κι όταν ενηλικιωθούν θα έχουν αφήσει αυτήν την εποχή πίσω τους. Άσε που αυτό το δέσιμο μεταξύ της Rue και της Jules δεν το βλέπεις συχνά σε κάποια σειρά τέτοιου είδους. Αξίζει την υπομονή σου.


Featured Image: imdb.com