Έχεις γνωρίσει κάποιον και αμέσως ένιωσες τη χημεία ανάμεσά σας. Βγήκατε μερικές φορές και καταλήξατε σε σχέση.

Τελικά φτάσατε στο σημείο να σκέφτεστε ότι θα κάνετε μαζί το επόμενο βήμα αλλά κάτι μέσα σου σε κρατάει. Το ένστικτό σου δεν είναι πολύ σίγουρο και το μυαλό σου έχει δεύτερες σκέψεις. Ακόμα και αν δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον λόγο, τα συναισθήματα δεν κάνουν ποτέ λάθος. Για αυτό μην εθελοτυφλείς, κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μία όμορφη σχέση δεν είναι τελικά τόσο όμορφη όσο νομίζει. Ωστόσο, πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά του. Εκεί κρύβονται συμπεριφορές που μπορεί αργότερα να σε βάλουν σε μπελάδες.

Δεν μοιράζεστε τις ίδιες ηθικές αξίες

Όταν το θέμα σχετίζεται με τη διαχείριση των οικονομικών, τη θρησκεία ή την οικογένεια έχετε διαφορετική οπτική. Αν θέλεις η σχέση σου να πράγματι να αντέξει στο βάθος του χρόνου, είναι σημαντικό να συμφωνείτε σε τόσο βασικά θέματα.

Δεν μοιράζεστε τους ίδιους στόχους

Όπως με την ηθική, έτσι και με τους στόχους που έχετε για το μέλλον σας, αν είναι διαφορετικοί πάλι δεν θα υπάρξει διάρκεια. Αν ο ένας θέλει να αποκτήσει παιδιά και ο άλλος όχι ή ο ένας θέλει να μείνει σε χωριό και ο άλλος σε πόλη, τότε και πάλι είναι ένα θέμα που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου. Άλλωστε αν δεν έχετε κοινούς στόχους, δεν προχωράτε στην ίδια διαδρομή και αργά ή γρήγορα οι δρόμοι σας θα χωρίσουν.

Κατηγορείτε ο ένας τον άλλον για τα πάντα

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι με τους οποίους “πατάμε τα κουμπιά” ο ένας του άλλου λίγο περισσότερο. Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει αλλά θα πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε. Να παίρνει ο καθένας την ευθύνη του εαυτού του και να λύνεται το πρόβλημα. Όταν αυτό δε συμβαίνει, οι άνθρωποι εγκλωβίζονται σε έναν φαύλο κύκλο όπου ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον και τελικά όλα συνεχίζουν να είναι ένα μπλεγμένο κουβάρι.

Δεν είστε σεξουαλικά ταιριαστοί

Κακά τα ψέματα, το σεξ είναι βασικό κομμάτι σε μία σχέση και για πολλούς αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για να επιλέξουν ταίρι. Όσο όμορφη και αν είναι η σχέση σου κατά τα άλλα, αν σε αυτόν τον τομέα δεν τα βρίσκετε ίσως είναι καλύτερα να το διαλύσετε. Δυστυχώς τέτοιες περιπτώσεις καταλήγουν είτε στην απιστία ώστε να ικανοποιηθούν οι σεξουαλικές ανάγκες του καθενός είτε στον χωρισμό. Εκτός αν πάλι, δεν σας νοιάζει και τόσο το σεξ, οπότε εστιάζεται σε όλα τα υπόλοιπα όμορφα κομμάτια της σχέσης.
Πρέπει να διαβάσεις  Πώς Να Τον Ερεθίσω Από Απόσταση; Οι Τακτικές Που Θα Τον Ανάψουν Και… Θα Καεί!

Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον

Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι βασικές αρετές σε μία σχέση. Χωρίς αυτές δύσκολα η σχέση είναι υγιής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να εμπιστευτείς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Φυσικά, δεν μιλάμε μόνο για την εμπιστοσύνη στο θέμα της απιστίας. Μιλάμε για το να μπορείς να στηριχτείς επάνω του για οτιδήποτε συμβαίνει.
Διάβασε τη συνέχεια στο couplegoals.gr
featured photo: Τwenty20.com/vasik0214