Ο Balint Alovits είναι ένας φωτογράφος που ζει και εργάζεται στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Ολοκλήρωσε πρόσφατα το τελευταίο του έργο που ονομάζεται “Time Machine” μια σειρά από φωτογραφίες αρχιτεκτονικού χαρακτήρα με θέμα τις Bauhaus και Art Deco σκάλες της πόλης του.

Όσο αφορά το έργο, η φωτογραφίες του Balit Alovits αποτυπώνουν την μοναδική κομψότητα των ελικοειδών σκάλων από μια συγκεκριμένη γωνία μέσα στον χώρο.

Το σχήμα της κάθε σκάλας σου δημιουργεί το αίσθημα του απείρου.

Απλά δείτε από μόνοι σας, χωρίς να σας εξηγούμε εμείς άλλο. Για περισσότερη απόλαυση επισκεφθείτε το προσωπικό του site.

Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits; Εσυ ειδες την νεα δουλεια του φωτογραφου Balint Alovits;