Το παιχνίδι True American είναι αυτό που βλέπεις στη σειρά New Girl. Το πρωτοείδες στο επεισόδιο με τον τίτλο Normal

“Είναι 50% να πιείς και 50% η ζωή όπως θα έπρεπε να είναι” – Jess

“Είναι 75% ποτό, 20% η ζωή όπως έπρεπε να είναι και όλα τα άλλα απλά λάβα” – Schmidt

“Είναι 90% ποτά και το υπόλοιπο είναι η αποτυχημένη πλευρά της ιδανικής ζωής” – Winston

Οι κανόνες

Οι παίκτες κάνουν κινήσεις πάνω σε έπιπλα προσπαθώντας να κερδίσουν πρόσβαση στο κέντρο του δωματίου χωρίς να πατήσουν στο πάτωμα που είναι η ”λάβα”. Στο κέντρο βρίσκεται το ”κάστρο” που έχει φτιαχτεί από μπουκάλια μπύρες και αλκοόλ και στον χώρο υπάρχουν και διάσπαρτα κουτάκια μπύρας. Όποτε περνάς από ένα τέτοιο θα πρέπει να το πίνεις. Ο πρώτος παίκτης που θα φτάσει στο κάστρο πρέπει να πιεί από μια μπύρα που βρίσκεται εκεί.

Το κάστρο

Το κάστρο φτιάχνεται με ένα μπουκάλι λικέρ και μερικά (αναλόγως πόσοι είναι οι παίκτες) κουτάκια μπύρας. Το λικέρ είναι ο βασιλιάς και οι μπύρες είναι οι στρατιώτες. Οι μπύρες πρέπει να κάνουν κύκλο γύρω από το μπουκάλι Χ 4. Κάθε κύκλος είναι ένας γύρος.

Νικητής

Εκείνος που θα πιει πρώτος λικέρ.

Οι γύροι

Υπάρχουν 4 γύροι στον οποίο κάθε παίκτης θα πρέπει να σταθεί σε 5 σημεία. Σε κάθε γύρο ο κάθε παίκτης που φτάνει στο κάστρο πρέπει να πιει την μπύρα του και να ξεκινήσει ξανά.

Οι παίκτες αφού στήσουν το κάστρο στην αρχή συμφωνούν τι πρέπει να φωνάξει αυτός που θα φτάσει πρώτος στο κάστρο. Στη συνέχεια και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ρίχνουν τον κλήρο ποιος θα κάνει την έναρξη του παιχνιδιού, ο οποίος θα πρέπει να φωνάξει “One, two three, JFK!” και τότε όλοι θα πρέπει να φωνάξουν “FDR” και πάρουν από μια μπύρα για να ξεκινήσουν διαλέγοντας ένα έπιπλο να ανέβουν.

Πως κάνεις τα βήματα: 
  • Μαντεψιές: Ο παίκτης λέει πράγματα ή ονόματα που έχουν ένα κοινό μεταξύ τους. Οι παίκτες που θα απαντήσουν σωστά πίνουν μια γουλιά και συνεχίζουν.
  • Μετρώντας: Ο παίκτης μετράει “ένα, δύο, τρία” και στο τέσσερα όλοι οι παίκτες γράφουν στο μέτωπο τους ένα νούμερο. Αυτό δείχνει την σειρά που θα κάνουν οι παίκτες τα βήματα τους
  • Συμπληρώνοντας ένα quote: Ο παίκτης ξεκινάει ένα quote και οι παίκτες πρέπει να το συμπληρώσουν. Αυτοί που θα το κάνουν κάνουν το επόμενο βήμα.