Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει εξ αρχής ότι οι περιπέτειες της Darby (Anna Kendrick) θα ολοκληρώνονταν με το τέλος της πρώτης σεζόν. Τα νέα αυτά πλέον επιβεβαιώνονται και ξέρουμε ήδη τον πρωταγωνιστή της νέας σεζόν.

Το επόμενο κεφάλαιο του Love Life θα έχει πρωταγωνιστή τον William Jackson Harper

Λογικά τον γνώρισες και τον αγάπησες από τη συμμετοχή του στη σειρά A Good Place. Τώρα έρχεται στο Love Life για να μας δείξει μερικές πολύ γνωστές πτυχές του έρωτα. Συγκεκριμένα, ο ήρωας που υποδύεται συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα που θεωρούσε ότι είναι το άλλο του μισό, τελικά δεν είναι. Έτσι, ξαναβγαίνει στην “αρένα” του dating με την ελπίδα να βρει ξανά τον έρωτα.

H Darby θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της

Αυτή ήταν και η ιδέα άλλωστε όταν αποφασίστηκε να παραδώσει τη σκυτάλη στον νέο ήρωα. Έτσι, στην αρχή της δεύτερης σεζόν οι δύο τους θα συναντηθούν και θα γνωριστούν στον γάμο της Darby με τον Magnus. Αυτή η γνωριμία μοιάζει ιδανικός τρόπος για να γίνει μια ομαλή μετάβαση από τη μία ιστορία στην επόμενη, πάλι με φόντο το αστικό τοπίο της Νέα Υόρκης.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη η επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η ιδέα στο Love Life, όπως ακριβώς θα γινόταν και σε ένα franchise. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Anna Kendrick ανέφερε πως πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές ακόμη ιστορίες ανθρώπων που αξίζουν να ειπωθούν. Και φυσικά οι δημιουργοί έχουν θέσει υπό συζήτηση το αν και όσες ιστορίες ακολουθήσουν θα διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη. Ιδανικά θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε άλλα μέρη και να δείξουν την dating ζωή σε διάφορες πόλεις του πλανήτη.

Η νέα σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου στην πλατφόρμα του HBO Max. Μέχρι τότε έχεις λίγο χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα τον νέο ήρωα και να φανταστείς όλα όσα μπορεί να περάσει σε αυτά τα 10 επεισόδια.