Αν είσαι true Marvel fan, σίγουρα θα έχεις ενθουσιαστεί με το γεγονός πως μετά την τελευταία ταινία, Avengers, η Marvel επέστρεψε τόσο γρήγορα με μια νέα εξίσου δημοφιλή παραγωγή.

Το Deadpool 2 ήταν κάτι σαν λαϊκή απαίτηση για τα απανταχού nerds και ήδη θέλουμε την τρίτη ταινία χωρίς καν να έχουμε δει την δεύτερη. Κάτι που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί. Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για μια τρίτη ταινία από το περασμένο έτος, όμως τα γεγονότα δείχνουν ότι ο αθυρόστομος DP δεν θα εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μας σε μια εντελώς δική του ταινία.

Ο Rhett Reese, ένας από τους συγγραφείς του Deadpool, είχε ως στόχο να δουλέψει δύο ξεχωριστά project, τα οποία θα έδιναν την κατάλληλη ώθηση σε μια ταινία με ήρωες από το universe των X-Men. To X-Force, λοιπόν, θα επικεντρωνόταν περισσότερο σε νέους χαρακτήρες με ειδικές ικανότητες σε αντίθεση με μια τρίτη ταινία Deadpool, η οποία θα είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Wade Wilson. Αντί για δύο ταινίες επιπλέον, ο Reese δημιούργησε το δεύτερο sequel δουλεύοντας με σκοπό να δημιουργήσει μια καλή βάση για τους mutant heroes.

Ο σαρκαστικός αυτός χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να παραμείνει για πολύ, πρέπει να απαλλαγείτε από αυτόν κάποια στιγμή”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ο Ryan Reynolds, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε τς φήμες για δημιουργία μιας τρίτης ταινίας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο πανέξυπνος και ειρωνικός μισθοφόρος δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά.

Ο Deadpool στην καινούργια του ταινία εμφανίζεται επιτέλους ως μέρος μιας ομάδας, πιο μεγαλειώδης από ποτέ. Όταν ένας στρατιώτης, οπλισμένος με μεγάλες δυνάμεις, αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας ο Wade πρέπει να αναθεωρήσει πολλές από τις αξίες του για τους φίλους και την οικογένεια και να συνειδητοποιήσει πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Πολλές φορές για να κάνεις το σωστό πρέπει να παίξεις βρώμικα και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Wilson. Αθυρόστομος, βελτιωμένος και με πιο badass προθέσεις, επέστρεψε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Τα γυρίσματα της ταινίας X-Force θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να απολαύσουμε το Deadpool 2 και να κάνουμε άπειρη υπομονή μέχρι την επόμενη επιτυχία της Marvel.

featured image: popsugar.com