Η σειρά που μας έκανε να συμπαθήσουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ (δες περισσότερα εδώ) και να λυπηθούμε τον Κάρολο, ο εθισμός του Netflix που ακούει στο όνομα The Crown, ξεκινάει σε λίγους μήνες τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με όσα θα δούμε στη νέα σεζόν της σειράς έχουν αρχίσει να φτάνουν στα αυτιά μας και μας έχουν αφήσει άφωνους.

Δεν θα πιστεύεις τι αλλαγές έρχονται στο the crown

Τους βασικούς ρόλους της βασιλικής οικογένειας θα αναλάβει ένα νέο καστ ηθοποιών, μιας και οι νεότατες Claire Foy και Vanessa Kirby που έπαιζαν τους ρόλους της Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας αντίστοιχα θα αντικατασταθούν από τις Olivia Coleman και Helena Bonham Carter. Πιο συγκεκριμένα, την ένταξη της Coleman ανακοίνωσε επίσημα το Netflix με την ηθοποιό να δηλώνει ότι ο ρόλος της βασίλισσας της Αγγλίας είναι πολύ δύσκολος για να τον ακολουθήσει κανείς και ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής την έφεραν σε επαφή με την προκάτοχό της, την εξαιρετική Claire Foy με την οποία συζήτησε για το ρόλο. Από την άλλη η Kirby μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram έδωσε τη “σκυτάλη” στην Helena Bonham Carter.

Δεν θα πιστεύεις τι αλλαγές έρχονται στο the crown

Ακόμη η παραγωγή δεν έχει καταλήξει σχετικά με τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον πρίγκιπα Φίλιππο στις νέες σεζόν της σειράς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μας αποκαλύπτουν πως στη τρίτη σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της και η Camilla, τωρινή σύζυγος του Καρόλου ως νεανικό του crash. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια.