Οι μέρες του Baywatch πέρασαν. Εμείς θυμόμαστε μεταξύ άλλων τον David Hasselhoff ως Mitch Buchannon να τρέχει στην παραλία και να δίνει το φιλί της ζωής σε όποια κοπέλα πνιγόταν στη θάλασσα. Φυσικά μας είχε κλέψει την καρδιά και είναι απολύτως λογικό. Τώρα όμως έχει έρθει στο προσκήνιο η κόρη του David Hasselhoff, η Hayley. Η Hayley ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling στα 14 της και παράλληλα έχει υποδυθεί ρόλους σε σειρές της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Όταν έφτασε την ηλικία των 25, η Hayley είχε πλέον γίνει ένα επιτυχημένο plus-size μοντέλο εσωρούχων. 

Η Hayley Hasselhoff έχει υποσχεθεί να δώσει στις νέες κοπέλες τα σημαντικά μαθήματα body positivity που χρειάζονται. 

Μέσα από τις καμπάνιες που επιλέγει να κάνει, ο σκοπός της είναι να ενθαρρύνει νέες κοπέλες να αγαπήσουν το σώμα τους ακριβώς όπως είναι. Μας εξηγεί πως τα παραπάνω κιλά ή το να μην είσαι στο “ιδανικό” βάρος που μας παρουσιάζει ο κόσμος της μόδας δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι ατέλειες μας δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να νιώθουμε μειονεκτικά. Οι ατέλειές μας, μας κάνουν ξεχωριστές. 

Η επιλογή της του να είναι μοντέλο εσωρούχων δεν είναι τυχαία. Πιστεύει πως τα εσώρουχα που επιλέγει η κάθε γυναίκα την αντιπροσωπεύουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μέσα από τις φωτογραφήσεις που κάνει θέλει να περάσει το μήνυμα στο κοινό της πως τα εσώρουχα που επιλέγουμε δε μας κάνουν απλά σέξι. Αλλά μας δίνουν τη δύναμη που αναζητάμε. Μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, θετικά και μας δίνουν τη σιγουριά που αναζητάμε.

Μας κάνουν να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να καταλάβουμε πως υπάρχουν τόσα πράγματα για τον εαυτό μας που είναι πολύ πιο σημαντικά από το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά ή από το νούμερο παντελόνι που φοράμε.

https://www.instagram.com/p/BfjLEntHcKM/?utm_source=ig_web_copy_link

#BodyPosivity #MyBodyVictory

Featured image: wnok.iheartit.com