Παρακάτω θα βρεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο τζιν για το σωματότυπό σου. Πριν τα διαβάσεις, το πιο σημαντικό από όλα είναι να θυμάσαι πάντα πως το σώμα σου είναι μοναδικό και το αγαπάς και θα το αγαπάς για πάντα ακριβώς όπως είναι. 

All about the rise

Οι επιλογές για τις γυναίκες με γεμάτη περιφέρεια είναι δύο. Ένα ψηλόμεσο τζιν που φτάνει πάνω από τον αφαλό κάνει να τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Δημιουργεί στο σώμα το πολύ ωραίο σχήμα της κλεψύδρας. Η δεύτερη επιλογή είναι τα mid-rise που φτάνουν ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Μία επιλογή που επίσης κάνει να τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά χωρίς όμως να δίνει έμφαση στη μέση. 

All about the cut

Το κόψιμο του τζιν είναι πολύ σημαντικό. Ένα boot cut, δηλαδή αυτό που είναι εφαρμοστό στους μοιρούς, αλλά φαρδαίνει από το γόνατο και κάτω θα εξισορροπήσει τις έντονες καμπύλες σώμα σου. Από την άλλη, το κλασικό straight-leg τζιν μπορεί επίσης να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά. 

All about the color

Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι το ανοιχτόχρωμο τζιν. Τα σκούρα τζιν αλλά και τα μαύρα είναι η ιδανική λύση γιατί δημιουργεί μία γραμμή που κολακεύει τις πιο έντονες καμπύλες. Τα πιο σκούρα χρώματα κρύβουν από τη μια και κάνουν τα πόδια να φαίνονται ψηλότερο από την άλλη. Αυτός είναι και ο στόχος άλλωστε!

Featured image: COSMOPOLITAN South Africa