Το τελευταίο διάστημα η βιομηχανία της ομορφιάς αποθεώνει το φυσικό στυλ και τη φόρμα των μαλλιών που δεν έχουν υποστεί ατελείωτες ώρες styling. Αισθητή έγινε αυτή η τάση και στο κόκκινο χαλί με την Arianna Grande να αφήνει για λίγο τη μακριά ίσια αλογοουρά της για ένα πιο φυσικό look με σγουρή φράντζα. Επίσης, εάν είσαι πιστή φαν του Netflix σίγουρα θα έχεις παρακολουθήσει την πρωταγωνίστρια του Russian Doll που σήμα κατατεθέν της είναι οι curly bangs της.

Φυσικά κανείς δεν μας αναγκάζει να ακολουθούμε πιστά όποιο trend παρουσιάζεται και οι curly bangs δεν θα είναι σίγουρα αγαπημένο όλων. Όπως και να έχει, είναι ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να κάνεις πιο φρέσκο και στιλάτο το look σου. Αρκεί να ξέρεις το στυλ ακριβώς που θα κολακεύει το πρόσωπο σου.

Τετράγωνο πρόσωπο

Καλό θα ήταν να ζητήσεις από τον κομμωτή σου πιο βαριές και πυκνές αφέλειες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο και τονίζουν τα μάτια σου. Συγκεκριμένα στο φαρδύ μέτωπο θα ταίριαζε μια αεράτη φράντζα που θα φτάνει μέχρι κάτω ακριβώς από τα φρύδια σου. Ενώ οι πλάγιες αφέλειες μπορούν να είναι πιο μακριές και πυκνές.

Σχήμα καρδιάς ή με μικρό μέτωπο πρόσωπο

Η αφέλειες που χωρίζονται δεξιά και αριστερά του προσώπου θα δώσουν την αίσθηση πως το μέτωπο είναι λίγο μεγαλύτερο. Αυτό το στυλ είναι αρκετά σέξι και πολύ εύκολο να συντηρηθεί. Αν πάλι σε δυσκολεύει να έχεις στη μέση χωρίστρα, μπορείς απλά να την ενώσεις προς τη μια μεριά του προσώπου.

Στρογγυλό πρόσωπο

Το σωστό κόψιμο της φράντζας θα πρέπει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως το πρόσωπο είναι μακρύτερο. Για αυτό το σχήμα προσώπου λοιπόν οι κοντές, πυκνές και έντονες αφέλειες ακριβώς πάνω από τα φρύδια είναι ό,τι πρέπει.

Οβάλ πρόσωπο

Όποιο στυλ αφέλειας και να δοκιμάσεις σου πάει. Αρκεί να είναι ακριβώς κάτω από το κόκαλο του φρυδιού για να γλυκαίνει το πρόσωπο σου.

Δες ακόμα:

Η 100% vegan ισιωτική που θα σου χαρίσει ολόισια, λαμπερά μαλλιά


featured image: CozyVibe