Το λευκό μπλουζάκι, καθώς και το λευκό πουκάμισο ήταν ανέκαθεν αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών. Ωστόσο, οι επιλογές στο χρώμα σουτιέν είναι αρκετά περιοριστικές.

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το κλασσικό μπεζ χρώμα και οι πιο τολμηρές, συνήθως μικρότερης ηλικίας, επιλέγουν το κλασσικό μαύρο. Παρ’ όλα αυτά, έρευνες ‘έχουν φέρει στο φως’ ένα χρώμα που είναι και αυτό αόρατο κάτω από τα λευκά ρούχα. Το χρώμα αυτό προς μεγάλη μας έκπληξη δεν είναι άλλο από το κόκκινο.

Σύμφωνα με την ειδικό και συντονίστρια marketing Josie-Anne Le Diouron:

“Το κόκκινο χρώμα στην πραγματικότητα, απορροφά το φως με έναν τρόπο που το κάνει να αναμειγνύεται με το χρώμα της επιδερμίδας μας κάτω από μία λευκή μπλούζα”. Ωστόσο, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα,”επίλεξε ένα κόκκινο της φωτιάς ή μία πιο βαθιά απόχρωση με υποτόνους του μπλε”. Θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις αποχρώσεις του κόκκινου που είναι πιο κοντά στο πορτοκαλί και το ροζ.

Μην ανησυχείς, μπορείς ακόμη να βασιστείς στο αγαπημένο σου nude και μαύρο, αναλόγως την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Αν όμως σκέφτεσαι μια καινούρια αγορά, μην φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα σουτιέν με έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες ακόμα:

5 tips για να επεκτείνεις τη διάρκεια ζωής του σουτιέν σου

featured photo: Style du Monde