Όλοι προσπαθούμε να προσέχουμε τη διατροφή μας αφού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καλή κατάσταση της υγείας μας αλλά και στη διάθεση μας. Αν είσαι και εσύ άνθρωπος που αγαπάς και φροντίζεις τον εαυτό σου τότε το νέο βιβλίο συνταγών της Herbalife Nutrition είναι η επόμενη αγορά που πρέπει να κάνεις. Θα γίνει η αφορμή για να ανακαλύψεις τον chef που κρύβεις μέσα σου, αφού θα σου δώσει ιδέες για να έχουν τα γεύματα σου ξεχωριστές γεύσεις από  όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, θα βρεις πληροφορίες για όλα όσα χρειάζεται το σώμα σου αλλά και πολλά tips για το το πως πρέπει να δομήσεις τη διατροφή σου. Ένα βασικό πλεονέκτημα που έχει το εν λόγω βιβλίο είναι ότι σε κάθε συνταγή αναγράφονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη θρεπτική αλλά και θερμιδική αξία της. Έτσι γίνεται πολύ πιο εύκολο το να προσέξεις τη διατροφή σου απολαμβάνοντας παράλληλα νόστιμες γεύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νέο βιβλίο συνταγών της Herbalife Nutrition

vivlio

Η Herbalife Nutrition, που βρίσκεται χρόνια στον χώρο της υγιεινής διατροφής, φρόντισε να εκδώσει ένα βιβλίο συνταγών που θα γίνει ο νέος σύμμαχος στην προσπάθεια σου. Το βιβλίο αυτό περιέχει 80 διαφορετικές συνταγές υγιεινής διατροφής εμπνευσμένες από την Ευρώπη και την Αφρική. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους, για αυτό έχει φροντίσει να περιέχει συνταγές για όλες τις ώρες. Από ροφήματα και σνακ μέχρι κυρίως πιάτα και επιδόρπια θα σε ενθαρρύνει να ανακαλύψεις συναρπαστικές γεύσεις. Παράλληλα θα λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου για την καλύτερη λειτουργία του.

vivlio

Μερικές από τις συνταγές που θα βρεις μέσα είναι ισπανικό γκασπάτσο, σκανδιναβικές φρυγανιές, ελληνικούς ρεβιθοκεφτέδες και νοτιοαφρικάνικα σοκολατάκια. Κάπου εδώ είναι που σου ανοίγει η όρεξη και συνειδητοποιείς ότι όντως χρειάζεσαι έναν οδηγό υγιεινής διατροφής για να μην φας πάλι ό,τι βρεις στο ψυγείο σου. Μέσα από αυτό το βιβλίο μπορείς να γνωρίσεις νέες γεύσεις και κουλτούρες και να προσεγγίσεις τη διατροφή σου με διαφορετικό τρόπο.

Οι 47 από τις συνταγές αποτελούν έμπνευση Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife Nutrition σε Ευρώπη και Αφρική. Οι υπόλοιπες 33 είναι δημιουργίες της διάσημης σεφ Rachel Allen, η οποία μάλιστα επιμελήθηκε το βιβλίο συνταγών στο σύνολο του. Παράλληλα, όλες έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης του Herbalife Nutrition Lab.

vivlio

Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη της Herbalife Nutrition για τον υγιεινό τρόπο ζωής που πρεσβεύει μέσα από τα προϊόντα της. Αν λοιπόν θέλεις και εσύ νέες γεύσεις και συναρπαστικά γεύματα που θα σε ταξιδέψουν σε άλλα μέρη χωρίς τύψεις, ο νέος σου σύμμαχος είναι εδώ και περιμένει να τον αποκτήσεις.