Ψηφίστε τον αγαπημένο σας πρωταγωνιστή από τις σειρές του FOX Life και κερδίστε πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα!

φοξ

Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι!

Η χρονιά κλείνει με το μεγάλο διαγωνισμό του FOX Life! Οι πιο γνωστοί ανδρικοί χαρακτήρες από τις σειρές του FOX Life, μάχονται για τον τίτλο του «Mister FOX Life»! Μπείτε στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook, (www.facebook.com/GreeceFoxlife), ψηφίστε το δικό σας αγαπημένο πρωταγωνιστή και κερδίστε πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα και ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι! 

Δυναμικοί. Σέξι. Απρόβλεπτοι. Γοητευτικοί. Αυτοί είναι οι άνδρες του FOX Life! Οι πιο αγαπημένοι star αγωνίζονται για τον τίτλο του «Mister FOX Life»! Ο γιατρός της καρδιάς μας, Derek Shepherd (Patrick Dempsey) από το «Grey’s Anatomy», ο πρόεδρος της Αμερικής στο «Scandal», Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn), ο Prince Charming (Josh Dallas) από το «Once Upon A Time» και ο δημιουργικός Richard «Castle» (Nathan Fillion) απέναντι στο γοητευτικό γόνο Daniel Grayson (Joshua Bowman) του «Revenge», τη νέα είσοδο Connor Walsh (Jack Falahee) από τη σειρά «How To Get Away With Murder», τη σιωπηλή δύναμη Jake Ballard (Scott Foley) επίσης από το «Scandal» και το αιώνια κακό παιδί (αλλά και γιατρό) Alex Karev (Justin Chambers) επίσης από το «Grey’s Anatomy». Οι 8 διαγωνιζόμενοι/πρωταγωνιστές είναι χωρισμένοι σε 4 ζευγάρια. Κάθε εβδομάδα μόνο ένας από κάθε ζευγάρι μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 3 εβδομάδες, με αποκορύφωμα την ανάδειξη του μεγάλου νικητή! Κάθε εβδομάδα θα γίνεται κλήρωση, με 5 τυχερούς να κερδίζουν πλούσια δώρα από τις εταιρείες KORRES, SWAROVKSI, BELLISSIMA και LE PANDORINE. Όλοι όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο: ένα ταξίδι για 2 άτομα, στο Παρίσι, προσφορά της εταιρείας THE TRAVEL COMPANY EXPERTS.

Το γυναικείο portal TLIFE (www.tLife.gr) είναι μεγάλος υποστηρικτής του διαγωνισμού και προσφέρει στους fans τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον «Mister FOX Life» και μέσω της σελίδας του στο Facebook (www.facebook.com/tlifegr).

Ο «Mister FOX Life» καθώς και το όνομα του τυχερού fan που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, θα ανακοινωθούν στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου!

8 αγαπημένοι πρωταγωνιστές – 1 τίτλος. Ποιος θα είναι ο «Mister FOX Life»;

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Link διαγωνισμού: www.facebook.com/GreeceFoxlife/app_893454907354524

Link για συμμετοχή από κινητό/tablet: https://apps.facebook.com/mr-foxlife/

Το επίσημο trailer του διαγωνισμού μπορείτε να το βρείτε εδώ: vimeo.com/113493617

Οι αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο: apps.backtobuzz.com/2014/12/fox/terms.pdf