Η Florence Pugh είχε σίγουρα μια μεγάλη χρονιά το 2022: πρωταγωνίστησε στο Don’t Worry Darling, στο The Wonder, και επιβεβαιώθηκε ότι θα εμφανιστεί στα blockbusters του Christopher Nolan, Oppenheimer και Dune: Part Two αργότερα φέτος, επίσης δάνεισε τη φωνή της στο Puss In Boots.

Υπάρχει όμως ακόμη μία ταινία της Florence Pugh προ των πυλών: το comedy drama A Good Person, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Zach Braff.

Η νέα ταινία της Florence Pugh ακολουθεί την Allison, μια νεαρή γυναίκα με μια ευτυχισμένη ζωή: έχει έναν αγαπημένο αρραβωνιαστικό, μια σταθερή καριέρα και μια υποστηρικτική οικογένεια. Ωστόσο, ένα φρικτό ατύχημα με τραγικές συνέπειες την οδηγεί σε θλίψη και εθισμούς. Τα επόμενα χρόνια δημιουργεί μια στενή φιλία με τον πεθερό της Daniel, τον οποίο υποδύεται ο Morgan Freeman.

Παρακινούμενη από τις συμβουλές του Daniel, η Allison αρχίζει να βάζει πάλι σε τάξη τη ζωή της και να προσπαθεί να βγει από το σκοτεινό μέρος στο οποίο έχει κολλήσει.

© 2023 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

Το πρώτο τρέιλερ για την ταινία κυκλοφόρησε πρόσφατα, ανοίγοντας με την αφήγηση του Morgan Freeman.

Βλέπουμε την Allison να παίρνει χάπια για να αντιμετωπίσει το τραύμα της και να δείχνει πληγωμένη. Οι δυο τους δένονται για την κοινή τους θλίψη, με τον Daniel να έχει χάσει τη γυναίκα του και η Allison τον συμβουλεύει να μεγαλώσει την εγγονή του.

Έχοντας χάσει δύο μέλη της οικογένειας και δύο φίλους τα τελευταία πέντε χρόνια, ο σκηνοθέτης Braff αποφάσισει να εκφράσει τη θλίψη και τα συναισθήματά του σε μια ταινία, δηλώνοντας στο Entertainment Weekly: «Είχα να ξεπεράσω όχι μόνο τη θλίψη μου, αλλά και το πώς οι πιο κοντινοί άνθρωποι εκείνων που έφυγαν μπορούν να σταθούν απέναντι σε μία τραγωδία… γι’ αυτό ήθελα πραγματικά να γράψω».

Το A Good Person θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου στους κινηματογράφους και αργότερα θα προβάλλεται σε πλατφόρμα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Στο καστ θα συμμετάσχουν επίσης οι Molly Shannon, Celeste O’Connor, Zoe Lister-Jones και Chinaza Uche.