Θυμάσαι τότε που λέγαμε ότι το Midsommar ερχόταν για να ταράξει το προηγούμενο καλοκαίρι μας; Ε, κάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει τώρα και με τη νέα ταινία της Olivia Wilde, Don’t Worry Darling. Βέβαια, αυτή τη φορά στο πλάι της Florence Pugh θα δούμε και τους Shia LaBeouf και Chris Pine.

Όλοι τους σήμερα είναι ονόματα που με πολύ πρόσφατες επιτυχίες στο βιογραφικό τους. Η Florence Pugh έχει καταφέρει να βρει αυτό που της ταιριάζει απόλυτα αναλαμβάνοντας ρόλους-προκλήσεις. Ο Shia LaBeouf ακόμα λαμβάνει τα συγχαρητήρια για την περσινή δουλειά του, το Honey Boy. Και ο Chris Pine κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη, με highlight τη συμμετοχή του στο franchise της Wonder Woman. Κάπως έτσι, η Olivia Wilde ήξερε πώς να φτιάξει ένα πετυχημένο καστ για την επόμενη ταινία της. Αυτή τη φορά βέβαια θα συμμετέχει και η ίδια στο καστ.

To 'Don't Worry Darling' είναι το νέο ψυχολογικό δράμα όπου θα δούμε την Florence Pugh
thewrap.com

Το Don’t Worry Darling θα είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ “σε μία απομονωμένη κοινότητα

Χρονικά είναι τοποθετημένο στη δεκαετία του ’50. Σε μία έρημο της Καλιφόρνια, η πρωταγωνίστρια Florence Pugh θα αρχίσει να ανακαλύπτει κάποιες δυσάρεστες αλήθειες για τη φαινομενικά τέλεια ζωή της. Μπορεί να μην ξέρουμε περισσότερα για την πλοκή της ταινίας, αυτά όμως είναι αρκετά. Δεν θα θέλαμε άλλωστε οτιδήποτε να μας χαλάσει την ήδη υπάρχουσα αγωνία. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν αφού ολοκληρωθούν τα lockdowns του Covid-19. Eπομένως θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να έχουμε στα χέρια μας κάποιο trailer της ταινίας.

Σίγουρα, η νέα αυτή ταινία δεν ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε από την Olivia Wilde μετά την επιτυχία της με το Booksmart. Όταν όλοι αντιλήφθηκαν πως θέλει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, περίμεναν ότι το στυλ της θα περιστρέφεται γύρω από ταινίες σαν αυτή. Ωστόσο, τώρα εκείνη μας εκπλήσσει ευχάριστα με αυτή την επιλογή. Άλλωστε, έχει μαζί και τη Katie Silberman, μία από τις σεναριογράφους του Booksmart, οπότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ικανοποιητικό.

Featured Image: hollywoodreporter.com