Σύμφωνα με τα Spring/Summer catwalks 2018, φέτος η Άνοιξη προστάζει έντονα χρώματα. Αυτά που θα δούμε περισσότερο αυτή τη χρονιά είναι το έντονο πορτοκαλί, το φούξια, το κόκκινο, το τροπικό πράσινο και το πολύ έντονο κίτρινο καθώς το λιλά και το μπλε δε θα λείπουν από τη λίστα. Αντικατάστησε το κλασσικό σου μαύρο παντελόνι με μια έντονη απόχρωση και συνδύασε τα ανοιξιάτικα σου outfits με μια νέα χρωματική αυτοπεποίθηση στη μόδα. Κάνε scroll down και δες προτάσεις με τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν για το 2018.

#Orange Is The New Black

image-1-small

Ένα νέο χρώμα για τη φετινή σεζόν. Το πορτοκαλί άλλοτε πιο έντονο και άλλοτε σκούρο ταιριάζει τέλεια με μαύρο και αναδεικνύει κάθε χρώμα επιδερμίδας.

#Lemon Pie

image-2-small

Φωτεινό και ανοιξιάτικο, το κίτρινο έχει αντικαταστήσει κάθε σκουρόχρωμη απόχρωση στη ντουλάπα σου και σε προκαλεί να το υιοθετήσεις. Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα καθώς δίνει ένα μοναδικό ύφος καλοκαιριού σε κάθε σου outfit.

#Electric Blue

image-3-small

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα χρώμα που να ταιριάζει άψογα με το μαύρο αυτό θα ήταν σίγουρα το electric blue. Συνδυασμένο με λευκά αξεσουάρ δημιουργεί all day outfits από το γραφείο μέχρι στο μπαρ για ποτό.

#Greenery

image-4-small

Το πράσινο υπήρξε το χρώμα του 2017 αλλά δε θα μπορούσαμε να το παραλείψουμε από τη λίστα με τα πιο υπέροχα χρώματα μιας που συνεχίζει να είναι στη κορυφή με τα πιο σικάτα χρώματα για το 2018.