Είναι μόνο Ιανουάριος και έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε ένα “περίεργο” σινεμά το 2017. Λέγοντας περίεργο αναφέρομαι κυρίως στη νέα ταινία του ισπανού σκηνοθέτη Nacho Vigalando, Colossal, στο οποίο και πρωταγωνιστεί η -δική μας αγαπημένη- Anne Hathaway.

Η ταινία είναι sci-fi και είναι κυρίως βασισμένη σε εξωγήινα και μη υπαρκτά σκοτεινά κόμικς τα οποία θέλουν να καταλάβουν την γη. Πολυπεγμένο; Θα δείξει. Η Hathaway υποδύεται την Gloria, μια γυναίκα εθισμένη στο αλκοόλ, χωρίς ηθικούς φραγμούς και φιλοδοξίες που αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της στο New Jersey μετά τον χωρισμό της. Καθώς σπαταλάει τον χρόνο της πίνοντας ποτά με έναν παλιό συμμαθητή της (Jason Sudeikis), η Gloria συνειδητοποιεί πως όλα αυτά που κάνει έχουν ένα αντίκτυπο που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σε τέρας.

Όμως, η ταινία του Vigalando δεν είναι εντελώς τυχαία καθώς θέλει να περάσει ένα μήνυμα μέσα από την μεταφορά του αλκοολισμού της Gloria σε τέρας.

Το Colossal βγαίνει στις ΗΠΑ στις 7 Απριλίου 2017 ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι ημερομηνίες για την Ευρώπη και την Αγγλία.