Η ονομασία του έχει εμπνευστεί από το αγαπημένο κρύο ρόφημα των πολλών, τον καφέ. Άρα μπορούμε να το περιγράψουμε ως freddo espresso με χρυσαφί ανταύγειες μέσα στα μήκη του.

Θα αγαπηθεί πολύ από τις μελαχρινές που θέλουν μια αλλαγή όσο πλησιάζει το καλοκαίρι είτε διακριτική είτε με μεγαλύτερη αντίθεση.

Στα μεγάλα συν του hair colour trend είναι πως δε θέλει συχνή συντήρηση. Οι αποχρώσεις αυτές είναι σκούρες γλυκές βάσεις, που μπορεί να είναι και φυσικές με ξανοίγματα που δεν ξεκινούν από τη ρίζα αλλά πιο χαμηλά οπότε αν δεν υπάρχει θέμα λευκών δεν θα αναγκάζεσαι να πας κομμωτήριο για χρώμα κάθε μήνα.

Οι ανταύγειες τοποθετούνται με με λεπτό τρόπο διακριτικά και φυσικά ώστε να δείχνουν τα μαλλιά όπως όταν μέσα στον καφέ μας «ρίχνουμε λίγο γάλα…» Είναι περισσότερο για τις μελαχρινές γυναίκες που θέλουν την πολυπόθητη τεχνική στα μαλλιά τους. Άνοιξαν από τον ήλιο.

Τα ξανοίγματα αυτά μπορεί να έχουν απόχρωση κάποιου βαθύ κόκκινου κρασιού η οποία θα δείξει υπέροχα μέσα σε μια έντονη σκούρα καφέ βάση. Αυτά τα χρώματα δείχνουν καλύτερα σε λαμπερά γυαλιστερά μαλλιά και όχι σε ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα. Επίσης δείχνουν πολύ ωραία με κουρέματα φρέσκα μοντέρνα χωρίς, κατά τη γνώμη μου, πολλές διαβαθμίσεις.

Αυτό το καλοκαίρι περιμένουμε όλοι να μας εκπλήξει ευχάριστα για πολλούς και κοινούς λόγους οπότε μια αλλαγή στα μαλλιά είναι απαραίτητη για να το υποδεχτούμε όχι όπως τους αξίζει αλλά όπως μας αξίζει.

featured photo: behindthechair_com