Το classic rock 3 έρχεται για ακόμη μια φορά με δυνατά μέταλλα στις κιθάρες του και καλά συγχρονισμένα βιολιά. Ογδόντα κλασικοί μουσικοί θα δουλέψουν πάνω σε αγαπημένους μας ροκ ρυθμούς στη σκηνή του Ηρωδείου. Το μαγικό σκηνικό θα συμπληρωθεί με τραγουδιστές, κλασικά όργανα και τους εκπληκτικούς. Ενδεικτικά θα συμμετέχουν o βιρτουόζος Uli Jon Roth και η συναρπαστική φωνή του Ray Wilson. Στις 17 και 18 Σεπτέμβρη θα συναντηθούν μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης. Παρουσιάζεται μια συναυλία στην οποία η ροκ μουσική μπόρεσε να εισχωρήσει σε όλες τις μεγάλες όπερες της Ευρώπης. Ειδικά για τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Ηρώδειο. Εξασφαλίστηκε η σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Η μοναδικότητα της παράστασης

To Classic Rock 3 φέρνει την επανάσταση στην κλασική μουσική
ticketservices.gr

Εκείνο που έχει κινήσει το ενδιαφέρον όλων είναι φυσικά οι μεγάλες ροκ επιτυχίες που θα ακούσουμε. Πολλές από αυτές θα τις τραγουδήσουν οι ίδιοι οι δημιουργοί τους. Χαρισματικές και εμβληματικές μουσικές προσωπικότητες  που μπορούν να ενώσουν σε έναν υπέροχο συνδυασμό το hard rock και το progressive rock με τον Vivaldi.

Θα ακουστούν τραγούδια των Pink Floyd, Rolling Stones, AC/DC, Metallica, Scorpions, Genesis, Queen κ.α. υπό τον εξαιρετικό ρυθμό των κλασικών μουσικών οργάνων. Special Guests για αυτή τη χρονιά θα είναι ο Ray Wilson τραγουδιστής των Genesis και ο Uli Jon Roth, κιθαρίστας των Scorpions.

Για μια ακόμη χρονιά η σκιά της Ακρόπολης θα γεμίσει με τους πιο όμορφους μουσικούς. Πολύ σημαντικό είναι ότι θα συμμετέχει και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Ένα εξαιρετικό βήμα για τη πορεία της, αφού καταφέρνει εξαιρετικά να προάγει το σύγχρονο πολιτισμό.

Ιστορικά ας θυμηθούμε πως τον Σεπτέμβριο του 2017 ήταν προγραμματισμένη μια βραδιά αλλά τελικά έγιναν δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο! 9.000 άτομα είδαν το ροκ… αλλιώς! Το ίδιο έγινε και τον Σεπτέμβριο του 2018. Δύο συναυλίες, το απόλυτο Sold out!  Το ραντεβού καθιερώθηκε. Το Classic Rock 3 θα είναι και φέτος για αυτό. Ας χαρίσουμε στους δημιουργούς το πιο έντονο χειροκρότημά μας ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ.

Πληροφορίες:

Όσο αναφορά τα Εισιτήρια, μάλλον θα βρείτε μόνο για τη πρώτη μέρα, αφού η δεύτερη είναι Sold Out.
Gold VIP 83€ Διακεκριμένη Ζώνη 73€ Α’ Ζώνη 63€ Β’ Ζώνη 53€ Γ’ Ζώνη 43€ Άνω Διάζωμα 30€ Φοιτητικά/Ανέργων 25€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)Πληροφορίες: 210 7298930Προπώληση: ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα Public
*Extra tip
Απoφύγετε τα ψηλά τακούνια, γιατί απαγορεύονται από τους συντηρητές του μνημείου. Επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών μέσα στο θέατρο.

featured image: ticketservices.gr