Το Christmas Tree Eyebrows trend ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και φέτος επιστρέφει ξανά! Όσο και αν (εύλογα) αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό, δεν μπορούμε να σου δώσουμε μια λογική εξήγηση. Βέβαια είναι και αυτό ένα… look! Για την ακρίβεια, μοιάζει με χριστουγεννιάτικο φίλτρο του Instagram, μόνο που δεν είναι φίλτρο.

Στο Instagram έχουμε δει ανά διαστήματα διάφορα eyebrow trends , όπως wavy ή feather brows τα οποία, όπως και το Christmas eyebrows trend, ανήκουν στην κατηγορία «love it or hate it» ή …love to hate it – διάλεξε!  

Ένα χρόνο πριν, αρκετές beauty gurus ξεκίνησαν το συγκεκριμένο trend. Για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα, χτένιζαν τα φρύδια τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται σαν κλαδιά και εφάρμοζαν κερί για να διατηρήσουν το σχήμα τους. Στη συνέχεια τοποθετούσαν glitter, αστεράκια και μικρές πολύχρωμες μπαλίτσες. 

Λίγο πριν το τέλος του 2018, το Christmas eyebrows trend κυριαρχεί και πάλι στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να μην είναι σε καμία περίπτωση ένα καθημερινό look αλλά είναι σίγουρα Instagram-friendly… 

Αν για κάποιο λόγο σου αρέσει ή θες κάτι αρκετά ιδιαίτερο για το Instagram σου, είναι σίγουρα ένα look που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αν επίσης έχεις βαρεθεί το κλασικό κόκκινο κραγιόν και θες να είσαι πραγματικά «extra» την περίοδο των εορτών είναι μια επιλογή… 

Αν απλά δεν σου αρκεί ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου και θες κάτι παραπάνω το Christmas eyebrows trend είναι εδώ! 

https://www.instagram.com/p/BcqUrAyn1eJ/?utm_source=ig_embed

Ωστόσο, αν όλο αυτό σε απωθεί αλλά, παράλληλα, θες να πειραματιστείς με glitter και χρώμα, μπορείς να διαλέξεις σκιές που θα σου δώσουν τη χριστουγεννιάτικη λάμψη που επιθυμείς και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό eye makeup look.

Δες παρακάτω τις πιο festive παλέτες σκιών:

1. Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette by Fenty Beauty

sephora.gr

2. Volcano Goddess Eyeshadow Palette by Becca

sephora.gr

3. Fetish Eyeshadow Palette by Kat Von D

sephora.gr