Έχουμε δει το τελευταίο διάστημα πολλές celebrities που τολμούν να εμφανιστούν δημόσια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με σημαντικό παράδειγμα την Alicia Keys.

Αυτή τη φορά όμως είδαμε κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Christina Aguilera για το Paper Magazine στις οποίες η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι εντελώς αμακιγιάριστη. Βλέπουμε λοιπόν –με μεγάλη χαρά- πως ακόμη μια σταρ υποστηρίζει την προσπάθεια κάθε γυναίκας που επιθυμεί να νιώθει δυνατή με τη φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/Bgy3dTIhdje/?taken-by=papermagazine

Η τραγουδίστρια είναι εμφανώς διαφορετική, με τις φακίδες της να φαίνονται πιο έντονες. Η ίδια τονίζει πως της αρέσει να βάφεται γιατί, όπως υποστηρίζει, είναι κορίτσι όπως όλες μας και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μιας performer. Ωστόσο επιμένει στο ότι είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθεις απελευθερωμένη από οτιδήποτε και να αισθάνεσαι άνετα με τη φυσική, «ωμή» ομορφιά σου.

https://www.instagram.com/p/BgzSn1DBUYI/?taken-by=papermagazine

Επίσης, βλέπουμε την Christina με «κατεστραμμένο» μακιγιάζ και ίσως αυτός να είναι και ένας συμβολισμός για το πόσο εύκολα αποδομείται η fake ομορφιά!

https://www.instagram.com/p/BgzScgchorD/?taken-by=papermagazine

Το σημαντικό είναι ότι όλο και περισσότερες διάσημες στηρίζουν το #nomakeup look και δίνουν το βήμα σε κάθε απλό κορίτσι να αγαπήσει τον εαυτό του!

featured image: huffingtonpost.com