Είναι γεγονός ότι ακόμη μια ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της φέτος την άνοιξη. Το ‘Gifted’, ένα exclusive clip, φαίνεται πως θα έχει τις κινηματογραφικές κριτικές με το μέρος του, καθώς πέρα από τον Chris Evans στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στοχεύει στο να περάσει και ένα σημαντικό μήνυμα.

Αυτή τη φορά ο Evans υποδύεται τον Frank, έναν νεαρό άντρα που αναλαμβάνει την κηδεμονία της μικρής του ανιψιάς, μετά από κάποιες συνθήκες που το επιβάλλουν. Με την πάροδο του χρόνου ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι η μικρή είναι ένα παιδί θαύμα και συγκεκριμένα, ένας genius των μαθηματικών. Αυτό καθιστά τη Mary (Mckenna Grace) ικανή στο να φοιτήσει σε ένα special center αλλά ο Frank αρνείται οποιαδήποτε τέτοια κίνηση. Αυτή του η απόφαση τον φέρνει σε σύγκρουση με τη μητέρα του και του δημιουργεί ποικίλα θέματα με τη μικρή Mary.

Σημαντικό ρόλο στην πλοκή διαδραματίζει η δασκάλα που αναλαμβάνει τη Mary στο σχολείο, την οποία και υποδύεται η Jenny Slate.

Το φιλμ φαίνεται να δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον τόσο λόγω της συμμετοχής του Evans (ο οποίος ξεκίνησε dating με την Jenny Slate μετά το τέλος των γυρισμάτων), όσο και για το λαμπρό ταλέντο της μικρής Mckenna Grace, που ξετυλίγεται μέσα από αυτό το ρόλο. Εξάλλου η Slate δήλωσε πως δεν περίμενε να ταιριάξει με τον Evans στο φακό, ωστόσο ο ίδιος της διέψευσε , δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η ταινία, που πραγματεύεται σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις με τα παιδιά και την αντιμετώπιση διαφόρων δυσκολιών, κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου. Αναμένουμε!