Αν ψάχνεις ένα αυθεντικό κορίτσι που κάνει ακόμα πιο αυθεντική μουσική, τότε πρέπει να ακούσεις σίγουρα Charlotte Cardin. Κι αν ακόμα υπάρχουν τα it girls, ο τίτλος της ανήκει δικαιωματικά.

Γεννήθηκε στο γαλλόφωνο Κεμπέκ του Καναδά για να τη μάθει αργότερα όλος ο κόσμος. Ξεχώρισε μέσα στον διαγωνισμό The Voice της χώρας της και έκτοτε διαγράφει την δική της πορεία στο χώρο της μουσικής. Συγκεκριμένα, γράφοντας στίχους σε κάποιο διαμέρισμα στο Παρίσι – όχι δεν ζηλεύουμε καθόλου.

Με μια πρώτη ματιά, είναι όντως το Main Girl. Διαθέτει όλη αυτή την γαλλική φινέτσα που μας αρέσει να κοιτάμε. Διαθέτει όμως κι όλη εκείνη την ειλικρίνεια στην φωνή που μας αρέσει να ακούμε. Αν ακούσεις τη μουσική της θα καταλάβεις ότι δε μιλάει για τις εμπειρίες της μέχρι σήμερα. Προφανώς δεν της αρέσει να μιλάει τόσο για τα παλιά. Η μουσική της είναι περισσότερο μια διαδικασία αναζήτησης και ανακάλυψης του ίδιου της του εαυτού.

https://www.instagram.com/p/BYtoaWPBCCE/

Είναι μόλις 24 κι έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο EP και ετοιμάζει τα επόμενα. Όπως είπε σε μια συνέντευξη της στο FashionMagazine: “Συνειδητοποίησα ότι όταν πιστεύεις σε κάτι, ακόμη κι αν έχεις κάποια αμφιβολία, ή κάποιο φόβο, είναι καλό να το κυνηγάς γιατί ποτέ δε θα θυμώσεις με τον εαυτό σου για κάτι που πραγματικά πίστεψες“. Λογικά πίστεψε και στο ταλέντο στην μουσική, κι έκανε και τον κόσμο να πιστέψει το ίδιο.

Aν είσαι σε mood εκτόνωσης, άκου το Dirty Dirty. Κι αν είσαι στο αυτοκίνητο, βάλε το Drive. Κι όταν πια φτιάξεις όλη την playlist στείλε τη και σε μας να την ακούμε στο γραφείο.


Featured Image: wmagazine.com