Αντίθετα με τους άντρες οι γυναίκες δε χρειάζεται να έρθουν σε οργασμό για να αισθανθούν σεξουαλική ικανοποίηση.  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσεις την ερωτική πράξη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μένεις εκεί. Όσο περισσότερα ξέρεις εσύ η ίδια για το σώμα και τον οργασμό σου τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να το πετυχαίνεις μαζί με τον σύντροφο σου και φυσικά να απολαμβάνεις το σεξ ακόμα περισσότερο.

Για αυτό εμείς θα σε πάμε ένα βήμα παραπέρα για να μάθεις πως μπορείς να κάνεις ακόμα πιο έντονη την εμπειρία σου χρησιμοποιώντας τον τράχηλο της μήτρας.

Το λεγόμενο Cervical Orgasm

Σε έρευνα που έγινε αποδείχτηκε ότι το να βάζεις πίεση στον τράχηλο της μήτρας ενεργοποιεί το σημείο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αίσθηση των γεννητικών οργάνων. Αυτή είναι διαφορετική περιοχή του εγκεφάλου από αυτή που ενεργοποιείται μέσω της κλειτορίδας. Αυτό σημαίνει πως είναι ένα επιπλέον σημείο ευχαρίστησης.

Πως να το πετύχεις

Η διείσδυση πέους ή η χρήση ερωτικών παιχνιδιών βαθιά μέχρι τον τράχηλο της μήτρας είναι ο τρόπος που θα πετύχεις αυτό το είδος οργασμού. Όταν το εν λόγω σημείο ερεθίζεται σου δίνει μία αίσθηση πληρότητας. Επιπλέον αν μπορεί να παθαίνει “κράμπες” κι αυτό μπορεί να μην ακούγεται ωραίο, τελικά προκαλεί ικανοποίηση σε πολλές γυναίκες.

Το πιθανότερο είναι πως στην αρχή θα χρειαστείς λίγο χρόνο με τον σύντροφο σου για να βρείτε πως θα το πετύχετε. Πρέπει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να είσαι αρκετά άνετη ώστε να μπορείς να δίνεις οδηγίες εξηγούν οι ειδικοί. Έτσι θα μπορεί και εκείνος να αντιληφθεί πόσο κοντά βρίσκεται στον στόχο. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι και εκείνος θέλει να πετύχει τη μέγιστη ικανοποίηση σου. Αν λοιπόν χρειάζεται να προσπαθήσει λιγάκι παραπάνω σίγουρα θα είναι διατεθειμένος να το κάνει.

Featured photo:www.unsplash.com