Βρήκαμε το low alcohol & calories ποτό που θα γίνει το αγαπημένο σου αυτό το φθινόπωρο

Τι θες από το ποτό σου; Να είναι γευστικό, δροσιστικό και ελαφρύ σε θερμίδες και αλκοολικούς βαθμούς. Να το απολαμβάνεις χωρίς καμία τύψη. Σωστά; Τότε το Campari Tonic είναι σίγουρα το ποτό σου. Η γευστική και must taste επιλογή που θα απολαμβάνεις και αυτό το φθινόπωρο.

Και θα σου εξηγήσω γιατί παρακάτω!

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ: Υπάρχουν οι φορές που θες κάτι δυνατό και οι άλλες φορές που θες κάτι ελαφρύ και δροσιστικό χωρίς όμως να κάνεις εκπτώσεις στη γεύση. Κι εδώ έρχονται τα A.B.V. (Alcohol by volume) cocktails. Τα ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ τα τελευταία χρόνια αποτελούν τάση στο bartending και ένα από τα πιο δημοφιλή highlights των προτάσεων. Ενώ κλασικά cocktails διατηρούν τη φιλοσοφία τους, στους καταλόγους έχουν πλέον προστεθεί και πιο ελαφριές επιλογές που δεν υστερούν σε γεύση, όπως τα vermouths και τα aperitifs.

Και κάπως έτσι είμαστε όλοι κερδισμένοι!

Λίγες θερμίδες: Ένα ποτήρι Campari με tonic θα σου δώσει λιγότερες από 100 θερμίδες, σύμφωνα με τους διατροφολόγους. Τώρα μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου, χωρίς να σκέφτεσαι τις θερμίδες! Έτσι, διώχνεις τις τύψεις και απολαμβάνεις τη γεύση του που θα σε ταξιδέψει για την Ιταλία…

Πλούσια Γεύση: Και εκεί που νομίζεις ότι ένα ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και λίγες θερμίδες θα είναι “ξενέρωτο”, πίνεις μία γουλιά από το Campari Tonic σου και αμέσως διαπιστώνεις ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα ποτά που έπινες μέχρι σήμερα.

Το Campari Tonic είναι η ιδανική επιλογή για εκείνα τα απογεύματα και βράδια που θέλεις να απολαύσεις κάτι ελαφρύ και δροσιστικό στην έξοδο με φίλους και αγαπημένους.

Εμείς πάντως καταλήξαμε για το νέο αγαπημένο μας ποτό!

#unlocktheunexpected #camparigreece

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.