Αν πάντα αναρωτιέσαι τι να κάνεις με το τυρί camembert, αυτή η συνταγή είναι για σένα

Αν πάντα αναρωτιέσαι τι να κάνεις με το τυρί camembert, αυτή η συνταγή είναι για σένα

Θα το ψήσεις με θυμάρι και σκόρδο

Αγαπάς τα τυριά και τις περισσότερες φορές αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις με το camembert που βλέπεις στα ψυγεία του σούπερ μάρκετ. Θες να το πάρεις αλλά δεν ξέρεις τι θα το κάνεις. Το ψημένο camembert, αρωματισμένο με θυμάρι και σκόρδο μάλλον θα είναι ένα από τα πιο εύκολα ορεκτικά που θα έχεις φτιάξει μέχρι σήμερα.

Τι θα χρειαστείς:

ένα στρογγυλό κομμάτι camembert, αυτό που είναι σε μία ξύλινη θήκη

1 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο

1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι

2 κουταλιά ελαιόλαδο

φρυφανισμένο ψωμί σε φέτες ή κομμένο σε μπαστουνάκια

Πως θα το φτιάξεις:

Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 220 βαθμούς. Βγάλε το τυρί από τη πλαστική συσκευασία του και ξαναβάλε το στη ξύλινη θήκη. Χάραξε την επιφάνεια με ένα μυτερό μαχαίρι, χιαστί.

Πίεσε τα κομμάτια από το σκόρδο και πασπάλισε με το θυμάρι. Περίχυσε το ελαιόλαδο και βάλε το στον φούρνο για 20 λεπτά.

Μόλις είναι έτοιμο άφησε να περάσουν 5 λεπτά πριν το σερβίρεις. Συνόδευσέ το με φρυγανισμένο ψωμί ή σκορδόψωμο και λευκό κρασί.

recipe & featured photo: whatsgabycooking.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.