Μετά από μια πρώτη σεζον που έχει παραμείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων όσων την έχουμε δει, μετά μια δεύτερη σεζον που έμοιαζε απογοητευτική σε σύγκριση με τα όσα θα περιμέναμε, o τρίτος κύκλος του True Detective είναι γεγονός. 

true detective

Έχουν περάσει 2 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζον και πλέον οι περισσότεροι είχαμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα υπάρξει νεότερος κύκλος επεισοδίων. Βέβαια κατά καιρούς ακούγαμε πολλά, όμως τίποτα δεν είχε επισήμως επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Nic Pizzolatto έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει νέα επεισόδια. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Το πιο συναρπαστικό όμως είναι ότι βοηθός του σε όλο αυτό είναι ο δημιουργός του Deadpool, David Milch.

Αυτό μας κάνει να ελπίζουμε σε έναν τρίτο κύκλο που δε θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο με τους ασύλιπτους διαλόγους μεταξύ του Μatthew McConaughey και του Woody Harrelson και πως θα αναπληρώσει το κενό και την πικρή γεύση που μας άφησε ο δεύτερος κύκλος -παρόλο που έπαιζε ο Colin Farrell.