Είσαι από εκείνες που έχουν την αίσθηση ότι οι εταιρείες εσωρούχων δε λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα κορίτσια με μικρό στήθος; Τα μεγέθη AAA και AA επίσης χρειάζονται την υποστήριξή τους, ενδεχομένως με έναν διαφορετικό τρόπο.

Για αυτά τα κορίτσια λοιπόν ανακαλύψαμε μερικά e-shops που σχεδιάζουν μεγέθη από AAA μέχρι C.

Aikyou

aikyou-smallbusts-charlotte-close Εδώ δε θα βρεις push-up σουτιέν, παρά μόνο εσώρουχα που υποστηρίζουν το φυσικό σχήμα του στήθους και μια συλλογή για εκείνες που έχουν κάνει μαστεκτομή.

Beija London

clarity_xbar_3

Το βρετανικό brand, Beija London, κάνει τη διαφορά επειδή σχεδιάζει σε διαφορετικά styles: X, Y, Z. Η X εκδοχή για παράδειγμα αφορά σουτιέν με μεγέθη από A εως B cups.

Ysé Lingerie

sieste-au-jardin_triangle_reassurance1

Από τα πιο αγαπημένα brands, εδώ το στυλ είναι μοναδικό, με δαντέλα, φλοραλ και όμορφες λεπτομέρειες. Μπορείς να βρεις και μαγιώ.

Timpa Lingerie

slideshow_duet_chocolate_mikey_square_1000x

Η εταιρεία Timpa σχεδιάζει εσώρουχα από το 1950 με εντυπωσιακή προσαρμογή στα σύγχρονα πρότυπα και πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αν αγαπάς τα χρώματα στα εσώρουχά σου τότε θα αγαπήσεις αυτές τις συλλογές.

Evgenia Lingerie

evgenia_fw_2016_0205

Κεντημένες καρδιές, βελούδο, αστέρια και φιόγκοι. Αν είσαι από εκείνες που θέλουν να φορούν bralette που θα φαίνεται, κάτω από διάφανα πουκάμισα και μέσα από σακάκια, τότε ρίξε μια ματιά στο Evgenia.