Σε μια απ’τις πιο αληθινές του συνεντεύξεις, στο σπίτι του στο LA, για το περιοδικό GQ o Pitt μιλάει με τα πιο απλά λόγια για την ζωή του τον τελευταίο καιρό -και λέγοντας τελευταίο καιρό όλοι εννοούμε την μετά Αngelina εποχή- και πώς να προχωράμε μπροστά όταν τα πράγματα καταρρέουν. Παραδέχεται ότι τους τελευταίους 6 μήνες επικράτησε χάος και ο τίτλος που δίνει σε αυτό το διάστημα είναι “παράξενο”.

Aναφέρει το όνομα της Angelina μόνο μια φορά και όταν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος τι είναι αυτό που κάνει για να νιώθει άνετα στο σπίτι απαντά πως ανάβει φωτιά για να νοιώθει ότι υπάρχει ζωή μέσα στο σπίτι. Mε άνεση και μια νωχελικότητα μιλά για τα παιδικά του χρόνια για το γεγονός ότι είμαστε περίεργα πλάσματα εμείς οι άνθρωποι και για το πώς αντιλαμβάνεται την ηθοποιία.

brad-pitt-gq-style-33

brad-pitt-gq-style-32

brad-pitt-gq-style-26

Εξομολογείτε ότι άρχισε θεραπεία, ότι φοβάται που μεγαλώνει, ότι αντικατέστησε το αλκοόλ με χυμό cranberry και νερό, ότι στην αρχή του χωρισμού ήταν λυπηρό να μένει σπίτι οπότε πήγε για λίγο στη Santa Monica στο διαμέρισμα ενός φίλου  και  ότι ασχολείται με  χειρωνακτικές εργασίες. Η συνέντευξη κλείνει με το μότο που έχει για τη ζωή αυτή  την περίοδο.

Ολόκληρη την συνέντευξη αλλά και τις υπέροχες φωτογραφίες θα τις βρείτε εδώ 

Και εννοείτε πως υπάρχει και βίντεο www.youtube.com/watch?v=Bqhezd0mRL4