Μέχρι σήμερα έχεις δει πολλούς celebrities να κυκλοφορούν τις βιογραφίες τους και φωτογραφικό υλικό από την καριέρα τους. Σίγουρα, θα αναρωτιέσαι πώς έφτασε η Billie Eilish σε αυτό το σημείο, ώστε να κυκλοφορήσει το δικό της φωτογραφικό της άλμπουμ με εικόνες από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. Ίσως να φταίει που κατάφερε να γίνει γνωστή σε κάθε άκρη του κόσμου πριν καν κλείσει τα 20 της.

H Billie Eilish θέλησε αυτό το βιβλίο να είναι μία ειλικρινής κατάθεση του εαυτού της

Όπως πολύ καλά ξέρεις, η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα δεν έχει ακολουθήσει την “κανονική” ή “συνηθισμένη” πορεία προς τη δόξα. Αντιθέτως, είναι ένα κορίτσι που κάνει αυτό που αγαπά και κυρίως περιβάλλεται από ανθρώπους που την αγαπούν γι’αυτό που είναι και όχι μόνο για όσα κάνει. Θέλησε, λοιπόν, κι εκείνη με τη σειρά της να μοιραστεί με τους φανς ένα φωτογραφικό άλμπουμ με εικόνες που δεν έχουν ξαναβγεί στη δημοσιότητα. Σε αυτό φυσικά βοήθησαν και οι γονείς της με όλο το υλικό που είχαν διαθέσιμο από την παιδική της ηλικία, αλλά και όλοι οι φωτογράφοι που την ακολουθούν στις περιοδείες της.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η Billie αγαπά το visual στοιχείο και το έχει δείξει με κάθε τρόπο. Πιστεύει στη δύναμη της εικόνας και σε όλη την παιδική της ηλικία της άρεσε να τραβά φωτογραφίες από τυχαία αντικείμενα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με καλλιτέχνες και καταλαβαίνεις πως είναι πολύ εύκολο έτσι να γεμίσουν 350 σελίδες με φωτογραφίες. Κάθε εικόνα μάλιστα συνοδεύεται και από μία μικρή λεζάντα ή τίτλο, δια χειρός Billie.

Το βιβλίο αυτό έρχεται να συμπληρώσει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της

Η χρονιά που πέρασε ήταν για την ίδια ιδιαίτερα σημαντική. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσει όλες τις ακυρωμένες συναυλίες και παράλληλα να βρει τι είναι αυτό που θέλει να πει την επόμενη φορά σε όλους μας. Επειδή όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ ήταν η κατάλληλη απάντηση. Είναι πολύ σημαντικό άλλωστε να βλέπει κανείς την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα και εκτός σκηνής. Η ζωή στα backstage είναι σαφώς πιο ειλικρινής.

Η Billie Eilish δημιούργησε αυτό το βιβλίο γιατί θα ήθελε κι εκείνη κάτι παρόμοιο από τους αγαπημένους τις καλλιτέχνες μεγαλώνοντας. Με αυτό το κριτήριο άλλωστε δημιουργεί τα πάντα. Οι φωτογραφίες αυτές της φέρνουν ιδιαίτερη χαρά και στο σπίτι της υπάρχουν δεκάδες φάκελοι και άλμπουμ με αυτές. Ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, να τις μοιραστεί με όλους εμάς.

featured image: Grand Central Publishing/Hachette Book Group